Brown navrhuje, aby tímy nemohli mať spoločného vlastníka. Mieri tým na Red Bull a AlphaTauri | Magazín F1 - F1online.sk

U mě kapr hotovej, polévka hotová, vánočka hotová, salát udělanej, celkem poklizeno, klid může začít :slightly_smiling_face: :+1: :christmas_tree:

… jinak rovnou říkám, že já do salátu nedávám hořčici :man_shrugging:

2 Likes

Jinak všem skvělé a pohodové vánoce přeji :slightly_smiling_face:

10 Likes

ale ho mas s tatarkou nie, ci to si nebol ty?

Pečeš kapra den předem?
Nebo slavíš Štědrý den 23?
Nebo jsi z Islandu?

Ne, majonezu. Zkoušel jsem dříve i jogurtovou variantu ale nebylo to moc dobrý :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Myšleno vykucháno a naporcováno. Smažit se bude samo až zítra přímo na štědrovečerní večeři. Tentokrát jsem to nechal ale více na synovi. Žluč neprořízl tak dobrý :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kapr ready na smažení zítra, salat na 3 variant, hotov, stromek taky, vanocky i cukroví taky, poklizeno, takže pohoda může začít :slightly_smiling_face:

1 Like

Všem přeji krásné Vánoce a pohodové svátky :slightly_smiling_face:

7 Likes

Prý je nejlepší smažit kapra na sádle. Má být mnohem křupavější, než na řepkovici, která už sama o sobě páchne jako rybina.
Po vánočním cukroví se pár kalorií navíc bát nemusíte. Díky netradičnímu vánočnímu odhazování sněhu nepřiberete ani deko. :cloud_with_snow: :snowflake: :snowman_with_snow:

:flushed: Sakra, to se nikdo nezeptá, kdo jsou ti dva před ním?

Teď už vám to neřeknu, za trest …

Flavio a Bernard?

Horner a wolff :sunglasses::joy:

No, možná řeknu po vánocích…
Z důvodu zachování klidu a pohody :love_you_gesture:

Šťastný a veselý

7 Likes

1, Briatore 2. Ecclestone

Kdo jinej…

Špatně, ale speciálně pro Tebe budu mít zítra tématickou vánoční fotku :wink:.

Tak já se taky připojím, krásné a klidné svátky všem :heart:! A salát mám taky, a uklizeno taky, a kapra naporcovaného, dokonce i dárky zabalené, heč :smile:!

10 Likes

Za co Flavio? Zas křivdy tady… :stuck_out_tongue:

Nehádejte se vy dva kuchtíci :cook:.

Tiež sa pripájam a prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov s najbližšími. :christmas_tree: :slightly_smiling_face:

9 Likes

Krásné a pohodové Vánoce přeji všem. :evergreen_tree:

8 Likes