Brown: Ani Max nedokáže zvíťaziť s autom, ktoré má na pätnáste miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Je to jazdec, alebo auto? Táto večná otázka dostala v priebehu tejto sezóny nový rozmer, najmä keď Max Verstappen odvážne prehlásil, že by sa stal majstrom sveta aj v tohtoročnom McLarene a Ferrari. S iróniou sa pritom oprel aj do Zaka Browna.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181320/brown-ani-max-nedokaze-zvitazit-s-autom-ktore-ma-na-patnaste-miesto

jasne ze Max nedokaze vyhrat s nie naj autom…

videli sme v strede tejto sezony kde sa potacal ked rbr bol vzadu…

Presne vzhladom na stred sezony, sa cudujem, ze Max si dovolil nieco take povedat…

Tak jak Hamilton nezajazdi Top3 v slabom aute, tak to nezajazdi ani Max a nikto v podstate.
Titul mu vyhralo dominantne auto v uvode sezony. Napr. rovnako Buttonovi v 2009.

2 Likes

Každý majster sveta si dopraje svoj trashtalk na glorifikáciu samého seba. Doprajme aj Maxovi :slight_smile:

1 Like

V Australii McL před MV v Číně druhý za MV a v Miami vyhrál před MV. Takže když že to měl MV dominantní auto? Bahrajnu a Saudské Arabii.

To je fakt problem si nekde vyjet letosni vysledkovy kalendar.

1 Like

Asi to je pro někoho problém.

No tak to udelej a nepis tu furt dokola jedny a ty same nesmysly.

1 Like

Aha. Tak to napište,co je jinak než jsem napsal.

Ten vyrok z nadpisu samozrejme plati na ktorehokolvek jazdca, nie len na Maxa. Bohuzial existuju fanaticki fanusikovia, ktori maju z nejakeho dovodu potrebu robit zo svojho oblubenca poloboha, ktory dokaze posunut stroj dopredu nad ramec vsetkych fyzikalnych zakonov :grinning:

Ja som nikdy nepochopil zmyslanie - “Moj oblubenec nie je najlepsi tak to musi znamenat, ze som ako clovek zlyhal lebo nefandim tomu najlepsiemu”. Alebo si teda aspon myslim, ze zhruba taketo zmyslanie je dovodom vytvarania roznych fantasmagorii. :sweat_smile:

4 Likes

Jasné že nič nenapíše lebo máš pravdu, Lando mohol dokonca aj v Bahraine startovat z prveho radu keby nepokazil kvalifikacne kolo čo sám aj povedal. O tom že mal vyhrať Španielsko a Imolu ani nehovorim, to je hned rozdiel 28 bodov.

O akých závodoch v strede sezony konkretne rozpravas?