Briatore sľúbil de Meovi, že „do troch rokov“ premení Alpine na víťazný tím | Magazín F1 - F1online.sk

Nie je to prvýkrát, čo si za posledných desať rokov hovoríme, že z továrenského tímu Renault máme dobrý pocit. Alpine zakončil sezónu 2024 veľmi dobre, aj keď celkové šieste miesto stále nie je výsledok, aký by sme očakávali od továrenského tímu. Stajňa má (opäť) nové vedenie a s ním prišli aj nové sľuby.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183778/briatore-slubil-de-meovi-ze-do-troch-rokov-premeni-alpine-na-vitazny-tim

zaujimave, ze dotroch rokov je v uvodzovkach. nemam ani ponatia co to znamena. co hovori o prestupnych rokoch?

1 Like

Pokud by se montoval do Alpinu motor Mercedes už na přiští sezónu, myslím že by byli hodně v předu.

Na boj o 6-8 miesto v pretekoch by to stacilo

Este aby sa Alonso nepytal naspat. :smiley:

2 Likes

Jasně, Doohan byl obrovským přínosem. Ale o Oconovi, který jim vyjel 23 bodů, ačkoliv ho po Monaku zařízli, tak o něm ani slovo. Přitom bez těch bodů by byli až osmí. Ubohé.

3 Likes

V těchhle situacích se pozná, kdo je formát a kdo buran :woman_shrugging:. Víc k tomu asi není co říct.

2 Likes

Třeba vyšly najevo nějaké tlaky na Ocona, aby už nesabotoval Haas, který ho bude v příštím roce živit.

A třeba už teď bral Briatore desátky za Doohenův start. To taky nevíme.

1 Like

Ale baby se na něj lepily odjakživa, narozdíl od slušných sympaťáků, jako jsem třeba já :wink:

Jinak koukám, že Carlos porazí Charlese i ve Williamsu. Kde je Norďák? :rofl:

2 Likes

Tihle zámožní starší pánové mají pro dámy velkou přitažlivost, prý je to otázka logického přírodního výběru :smile: . Víc k tomu asi nemám co dodat…

3 Likes

Taky mám takovou dlouholetou občasnou přítelkyni. Známe se už přes 15 roků a pokaždé když nějakým nedopatřením dám najevo, že se nemíním ženit její touhy na nějaký čas ochabnou. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

A jsi taky tak dobrá partie jako Briatore :smile: ?

1 Like

Na loď sice jezdím pravidelně, ale žádnou Blue nevlastním.

1 Like

Šedivý ujo preháňa

2025 to vytunia kolko to pojde, nech to predaju za tie 3 miliardy. vsetci sa budu sustredit na nove pravidla, je tam diera na trhu ako zvysit hodnotu timu

1 Like