Briatore: Rozhodnutie o uzavretí motorového oddelenia padlo pred mojím príchodom | Magazín F1 - F1online.sk

Keď Flavio Briatore nastúpil do funkcie poradcu tímu Alpine, francúzsky celok má odrazu oveľa väčšiu publicitu. Taliansky manažér je na verejnosti veľmi viditeľný, poskytuje rozhovory a hlavne vykonáva zmeny v štruktúre stajne, hoci verný svojej tradícii odmieta, že by mal s čímkoľvek niečo spoločné.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169222/briatore-rozhodnutie-o-uzavreti-motoroveho-oddelenia-padlo-pred-mojim-prichodom

Briatore najväčší podvodník F1

1 Like

image

keď môžu jazdiť cestné mercedesy s motormi renault, prečo by nemohli závodné renaulty jazdiť s motormi mercedes?

btw. prvá myšlienky čo mi napadla keď som čítal o návrate flavia do renaultu/alpine bola tá, že tím sa ide predať a flavio má vyjednať najlepšiu cenu keďže sa s každým pozná a vie čo, ako a kde zatlačiť

Mozna ma publicitu, ale s popularitou to bude tezky, mozna desetileti kluci nevi kdo je Briatore, u ostatnich se asi nezbavi oznaceni lump, crash gate byl hodne pres limit, mozna vic nez finale 2021.