Briatore o Colapintovi: Musíme byť trpezliví, má veľký potenciál | Magazín F1 - F1online.sk

Franco Colapinto má za sebou prvú z piatich veľkých cien, ktoré mu spočiatku vytýčil Flavio Briatore. V Imole nesplnil aspoň dve z Briatoreho podmienok “nehavarovať, byť rýchly a zbierať body”, no šéf Alpinu je zatiaľ ochotný na mladíka počkať. Hovorí o jeho obrovskom potenciáli.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200571/briatore-o-colapintovi-musime-byt-trpezlivi-ma-velky-potencial

Dúfam, že to zvládne a v ideálnom prípade aj s nejakým bodíkom

1 Like

Videl jsem COL v dobrem svetle, ale zatim mi nic nerika, jak loni skoncil tak pokracuje, sice sedi v jinem aute, uvidime…

Co ja viem. Minuly rok jeden krat ukazal rychlost a odvtedy konci v stene so zeleznou pravidelnostou.

1 Like

Odvolavam co jsem odvolal … aneb ne pro kazdeho je stejny metr .

Na jednu stranu ohromne Col fandim … na druhou stranu me vyjadreni mafiana Bria zvedaji vzdy ze zidle … chjoooo

Osobne bych si pral ( v idealnim svete) prime porovnani za stejnych podminek Doo vs Col … ale co uz.

2 Likes

Tak tady se domluvíme - jak ho vidím, otevírá se mi kudla v kapse a mám sklon být už z principu v opozici, ať říká co říká. Bohužel i podvodník může mít někdy pravdu, třeba když se splete nebo má momentální indispozici :smile: .

4 Likes

Flávio je kabrňák, dostat ho tak do Astonu.

Neviem ale zatial nemam z neho dojem ze by bol nejak extra lepsi material ako doohan, pride mi dost nafukanec na svoj vek, zatial vela vody nenamutil…ten stary unterwasserman mozno mal na mysli potencial z pohladu marketingu ako rydzo pretekarsky…

veľký potenciál má, ale finančný

Kto ho vlastne dotiahol do F1 znova? Neviem co si mam o Alpine mysliet. Od toho slavneho rebrandu je to velmi divna stajna. Stale menej to pripomina tovarensku stajnu a stale viac to pripomina nejaku pracku penazi pre zainteresovane spicky.

V Monaku pride havaria c 2 a mozno aj c 3. Mali by priniest dost nahradnych dielov.