Briatore naznačil záujem o Colapinta, ale požadovaná cena bola privysoká | Magazín F1 - F1online.sk

Píšu o Strollovi, né o Vettelovi, kterého už více zajímalo smetí na tribunách, než závodění.

manever je to sice pekny, ale Alonso bol na zjazdenych mediumkach, pravdepodobne tesne pred pitstopom. Colapinto na rovnako starych hardoch. Colac mal pravdepodobne o pol sekundy rychlejsie gumy.

Jediná statistika mezi Vettelem a Alonsem o které má smysl se bavit je : 4 : 2.

Všechno ostatní je jen komický pláč zoufalých fanatiků.

15-15? To víš, to byl tehdy Stroll ještě velmi dobrý jezdec, jsem tu četl :smile:

1 Like

Ten prival novacikov prameni z toho, ze uz na to bol dost tlak. Ked si uvedomis, tak pocas poslednych par rokov sice novacikovia prichadzali, ale stali za figu. Mazepin, Schumacher, Saergant, Devries, Zhou. Prisli a hned aj odisli. Koli tomu sa dostal znova na rost Magnussen a zopar pilotov nezmyselne nadsluhovalo (Ricciardo, Perez, mozno aj Botas).
Stajne teda mali na vyber, 2x vyhodeni Ricciard, ci Perez, alebo Magnussen ? Podla mna je jasne, ze za takychto okolnosti sa to oplati risknut. Specialne ako spominas, kopec stajni jednoducho 2025 uz teraz vypustili.

To je pravda, ale přesto se jednalo o hezké předjetí, protože se jednalo o souboj, né o pouhé objíždění. Navíc si už dříve a ještě tvrději podal Lawson, takže Alonso musel být v sedmém nebi jak šikovná generace nám vyrůstá. :slightly_smiling_face:

Jj, to ještě mentálně neukončil kariéru :smile:

1 Like

Mne sa ten predchadzajuci suboj s Lawsonom pacil viac. Colapinto pefektne vyuzil lepsie gumy a prekvapil ho. Bolo to paradne predbehnutie, ale s Lawsonom to bol naozaj suboj, obaja boli na tom podobne a Lawson ukazal spravnu davku laktov a respektu k pravidlam.

Mi samozřejmě taky, protože s Liamem se jednalo o seriál na pokračování. Když jsem hleal video, tak mě zaujalo, že Alonso neříkal do vysílačky nějaká Visa, ale Alpha Tauri.

Je to jedno k druhému, jak už to tak bývá. Kombinace více faktorů. K tomu Mazepin, Saergant a Čou se nedají považovat na čisté nováčky, to byli spíš platící zákazníci, Mick řekněme. DeVries byl takový nováček z leknutí.

1 Like