Briatore a Jordan spochybňujú správnosť rozhodnutia Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem. Ja mám v tomto proste “ružové” okuliare. Nemyslím si, že táto sezóna ukázala ako na tom Hamilton je. V 23 dal Russella úplne bez problémov. U neho vážne verím tomu, že potrebuje mať to auto aby mal motiváciu ísť naplno.

Ja to mám v tomto opačne. Ja si myslím, že ak auto nebude mať na titul tak Leclerc s prehľadom vyhrá. Ak ale budú mať auto na titul tak si pohodlne vsadím práve na Hamiltona.

Každopádne ukáže čas. Hlavne nech už začne sezóna.

Tož, prachy sú prachy a život taký krátky :smiley: :slight_smile: .

2 Likes

To ani nieje spochybňovanie všetci roky kudaju na Hamiltona a teraz stále spievajú tu pesničku ako je odpísany a ako Ferrari urobilo chybu

Nikto zo zainteresovaných nikdy nespochybňoval Hamiltonove výkony. Takže píšeš hlúposti. Teraz je to prvýkrát, lebo mal veľmi slabú sezónu a naopak Sainz na svoje pomer celkom dobrú. Takže tieto pochybnosti sú úplne na mieste a až čas ukáže, či Ferrari urobilo dobre alebo urobilo obrovskú chybu.

Urobili dobre
image
Kto mal ich akcie musí chváliť

Z pohľadu akcií áno. Ale urobili dobre zo športovej stránky?

To si musíme počkať, nikto nevie. Ale iba spojenie Leclerc a Hamilton ja cítim niečo legendárne, že sa tento rok stane pre Ferrari v pozitívnom zmysle. Takúto dvojku by chcel aj Enzo.

1 Like

A o tom je táto diskusia a názory Briatoreho, Jordana a Coultharda. Čo si myslíš ty?

Zatiaľ nie. Zatiaľ je to asi také spojenie ako Hamilton - Russell. Leclerc je zatiaľ len víťaz pár VC. Ak by Leclerc získal titul, tak potom môžme hovoriť o takomto spojení.

Vy jste meli legendarni propojeni VER vs PER a nestacilo, ted budete drit hubou o beton.