Bratislava rozplakala veľkého Fittipaldiho: Som veľmi dojatý | Magazín F1 - F1online.sk

Slovensko malo uplynulý víkend výnimočnú návštevu. Nestáva sa často, aby k nám zavítal majster sveta. Vďaka EisKingu sa to však podarilo. Priamo z Baku, kde pozorne sledoval účinkovanie svojho syna Emma juniora, zavítal do Bratislavy na EisKing TOUR šampión z rokov 1972 a 1974 Emerson Fittipaldi!

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/245508/bratislava-rozplakala-velkeho-fittipaldiho-som-velmi-dojaty
1 lajk

Nech máte názor na Eiseleho ako komentátora akýkoľvek, jedno sa mu musí nechať.

To, čo dokázal v rámci krajín ako Česko a Slovensko, v ktorých je motoršport úplne okrajový a nemá tu prakticky žiadnu veľkú históriu, je neskutočné. Nielen tá obrovská fanúšikovská základňa, ale ešte aj takéto eventy s menami ako Fittipaldi, Hakkinen, Priestley atď, je neuveriteľné.

Klobúk dole. :clap:

Vzhľadom na miestne pomery a jeho dosahy, dokázal podľa mňa v rámci propagovania F1 ďaleko viac ako rôzni britskí a iní komentátori a experti.

6 lajky

Jednoznacne, Stevo je borec, poctivo odmakané a vypracované.

1 lajk

Emerson Fittipaldi je obrovská legenda, všechna čest organizátorům. Přemýšlím, kdo by ještě z téhle garnitury mohl přijít - Jacques Laffite? Jacky Ickx? To by taky byly trefy!

1 lajk

Prost by taky byl hodně vzácným úlovkem. Ten se nejspíše ukecat nedá, protože by většina dotazů byla na Sennu.

1 lajk

To by jistě byl. Ale on je přece jenom mladší, já jsem myslela spíš tuhle generaci, kdo ještě vůbec žije. Mario Andretti, samozřejmě, jak jsem na něj mohla zapomenout, a pak taky sir Jackie. Ale to jenom tak vzpomínám, už jsou to opravdu staří pánové.

1 lajk

Ze starých pardálů jsi asi vyjmenovala všechny, kteří jsou ještě aspoň trochu aktívní. Jody Scheckter by taky byl zajímavý kousek. Řeč by určitě začínala Tyrrellem P34.

1 lajk

Jj. Ale ten se snad po konci kariéry dal na farmaření, pokud si pamatuju. Nevím, jestli se vůbec v F1 objevuje.

1 lajk

Ano prosím. Občas si na něj tisk vzpomene právě díky unikátnímu Tyrrellu, ale to už je asi vše. Taky už se musí pomalu blížit k osmdesátce.

1 lajk

Ještě John Watson. Ten se zas občas připomíná v souvislosti s jeho vítězstvím po startu z 22. místa.

2 lajkov