Bradley Lord o prestupe Hamiltona: Myslel som si, že radšej pôjde do McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 16:43

V najbližších dňoch sa oficiálne uskutoční možno najväčší prestup (nielen) v dejinách Formuly 1. Lewisovi Hamiltonovi oficiálne končí zmluva s Mercedesom a začne mu platiť kontrakt s Ferrari. Februárový prestup sedemnásobného šampióna prekvapil mnohých v Brackley.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184658/bradley-lord-o-prestupe-hamiltona-myslel-som-si-ze-radsej-pojde-do-mclarenu

Tešíme sa všetci! … a kto hovorí, opak, klame … lebo aj Hamiltonovi najväčší hejteri teraz tajne googlia, či si budú musieť zvyknúť na červenú :sweat_smile:

1 Like

Som skutočne zvedavý ako mu to vo Ferrari pôjde. V Mercedese som ho tie majstrovské sezóny nemohol vystáť, ale zase rešpektoval som jeho úspechy. Vettela som tiež pred príchodom nemusel, ale prestupom sa to zmenilo. Sainz zostáva jediným pilotom Ferrari, ktorý mi nepadol do oka ani po prestupe. Ovšem najviac som zvedavý na de facto prvý čisto Fredov monopost vo Ferrari. K tomu vynovený veterný tunel a Serra ako technický riaditeľ. Skrátka sezóna plná očakávaní. Forza Ferrari :heart:

3 Likes

Na to snad musí být zvědavý každý, vůbec se to neodvážím tipovat. Na jednu stranu mu roky přibývají, na druhou stranu je to pořád skvělý pilot a nová výzva ho určitě nabudí. Věřím, že budou mít i dobré auto, ale taky mu nemusí sedět, v tomhle bude mít Charles určitě výhodu. Už aby byl březen :slight_smile: .

1 Like

No nemusí :wink: ľudia sú dnes divní.

Áno, roky mu pribúdajú, ale podceniť 7 násobného majstra sveta sa nevypláca. Bude motivovaný ako nikdy, bude jazdiť o svoju povesť a Leclerc to bude mať sakra ťažké. To je však obrovská devíza do novej sezóny pre všetkých fanúšikov F1 a hlavne Ferrari.

Ja neverím, že budú mať dobré auto, ja chcem veriť, že budú mať fantastické auto, konečne po rokoch utópie a falošných nadeji. Ten ich vývoj po letnej prestávke mi dodáva patričný optimizmus. Ale nedokážem sa zbaviť starého známeho “Je to Ferrari”. Uvidíme.

2 Likes

Je to Ferrari, ale jednou se to podařit musí :smile: . V každém případě máme šanci na pěknou sezónu s tím, že by se mohlo bojovat od začátku. Lewise uznávám jako každého vynikajícího pilota a šampióna, titul bych mu přála, ale ještě o kousek víc bych ho přála někomu, kdo zatím nemá - ať už je to třeba Charles nebo Lando… Zvlášť, když se nám blíží další změna pravidel a s tím i nebezpečí, že první roky se budeme dívat na dominanci týmu, který “to trefil” nejlíp, a bloudění ostatních…

3 Likes

Ferrari by sa malo urcite dotiahnut, no Mercedes bol tiez uz dost silny pri konci a McLaren zase ziskal titul.
uvidime ci RB bude zase top, lebo ak sa vsetcia zlepsia, mala by to byt velmi zaujimava a vyrovnana sezona. Po zmene pravidiel ked uz nebude to hnusne MGU-H tak by mali byt timy tiez blizko seba. Prvy rok mozno bude mat niekto navrch ale potom sa to rychlo vyrovna.
Tipujem to na Mercedes, Ferrari, McLaren, RB a potom je to uz asi jedno. Ostatni su uz iba turisti!

Neviem, či mysleli tým výrokom o fanúšikoch iba jazdcov, lebo jediný tím, ktorí neznášam je práve Ferrari :rofl: to aj Red Bull je lepší, tam neznášam len Maxa, Sebastianovi som fandil