Brad Pitt svojou jazdou ohromil aj Hamiltona: Má to vo svojej DNA | Magazín F1 - F1online.sk

S pripravovaným filmom o F1 sa spája aj jedna zaujímavosť: Aj keď počas jazdy pilotom do tváre nevidno a za hercov by mohli zaskakovať profesionálni piloti, Brad Pitt a Damson Idris jazdia v monoposte sami. Lewis Hamilton prezradil, ako sa Pittovi darí za volantom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167669/brad-pitt-svojou-jazdou-ohromil-aj-hamiltona-ma-to-vo-svojej-dna

Ta kombinacia Joe Kosinsky rezia (top gun maverick, majster vypravnosti a praktickych efektov), Hans Zimmer hudba, a Brad Pitt v hlavnej roli znie az moc dobre aby to nebol vyborny film.

2 Likes

Dobré ráno stará mama. Na svete existujú milióny ľudí, ktorí by boli lepší ako aktuálni piloti F1, len nikdy nemali šancu to predviesť. Dôvody si dosaďte každý sám.

za mna to znie ako recept na box office disaster. Pre fanusikov F1 to bude zrejme fraska, zvysok sveta F1(resp motorsport) vlastne nezaujima. Uspech bude ked to na RT prelezie 50%.
Mozno som prilis skepticky, ale ked pozriem DTS co je natacane priamo na trati s realnymi pretekarmi a zostrihane su realne GP a situacie a stale to posobi umelo… Co mam cakat od tohto projektu? Patdesiatnik sutaziaci v F1, najdolezitejsi detail je diverzita pit crew…

1 Like

a hlavne ten napad je ukradnuty od stalloneho
keby to aspon nebolo prezentovane ako nieco originalne, nieco co tu este nebolo, ale ukradnut napad z 20 rokov stareho filmu a prezentovat to ako nieco originalne je proste smiesne

Sir tym chcel len nesmelo naznacit, ze okrem produckie to v podstate reziroval, napisal scenar, vyberal kostymy, dohliadal na graficke efekty a mal hlavne slovo pri zaberoch kamier a strihu, len je prilis skormny, aby to povedal takto na plnu hubu. :joy:

1 Like

Keby som si ja mal vybrat film o F1 tak chcem film o Frankovi Williamsovi. Pretoze ten pribeh za film stoji. No a Frank Williams sam o sebe stoji za to aby ho stvarnil sam maestro Christian Bale.

1 Like

Suhlasim co si napisal, toto treba natocit.
A zaroven doteraz nechapem, preco po vzore McLarenu neexistuju supersporty s nazvom Williams.
Z toho mena sa dalo tolko toho ponuknut …

Som za.​

Teším sa na to. Myslím, že to bude určite pozerateľné a možno to bude prekvapivo fakt dobré, lebo Kosinski-Pitt-Zimmer je za mňa celkom silná kombinácia.

1 Like

no lebo na to potrebujes obrovsky kapital ak to nemaju byt nejake “garazove” supersporty
sa pozri kolko do toho musel naliat mclaren resp. jeho akcionari a kedy to zacalo byt ziskove. bez toho, ze by za mclarenom nestali bahranske vladne fondy tak to mclaren neutiahne

1 Like

Williams mal myslim spolupracu na renaulte clio niekedy v 90s

1 Like

Renault Clio Williams 2.0.bylo moje druhé auto v 98 jsem ho měl, ojeté, modré, krásné.
Ulomil jsem mu obě pravá kola, otočil ho na bok a prodal dráž, než koupil. Moje první havárie :grinning:.

3 Likes

Posledný Top Gun bol skvelý film taktiež Brad Pitt je dobrý herec + Hans Zimmer sú zárukou úspechu ale tá posledná skladačka Hamilton to vie celé zničiť tak určite bude dáke LGBTxyz, diverzita či BLM príbeh bodaj by som sa mýlil a bolo by to skvelé ako Rush.

2 Likes

Ve stejném roce se objevil nějaký Loeb s Citroenem Saxo, ještě mnohem krásnější auto.
To byly doby, kdy ještě Francouzi vyráběli pěkná auta…

1 Like

Saxo i Clio navazovaly Renault 5 Turbo.
Tam si vzali do hlavy, že úspěšný vůz musí být malý a obratný. To platí dodnes a Fabia to potvrzuje.
Mi se ale stejně nejvíce líbila Alpina 110.

Alpina 110 je pro mě jedno z nejkrásnějších aut, které si může dovolit i chudý člověk jako jsme my :grinning:.
Bohužel už je mu konec a je pouze elektrický…
Tim ojetiny ohromně stouply na ceně.

1 Like

Já věřím, že se Renault stejně jednou rozhodne klasický motor vrátit. V elektrické verzi se mi ten vůz jeví jako bezcenný.

Ja by som to nevidel tak negativne.

Ten produkcny tim okolo toho filmu je super a za mna uz teraz je citit pozitivny dopad tej produkcie ked v zavodoch zacali pridavat nove uhly zaberov, rovnake ako boli v traileroch.

Treba sa len opriet do sedacky a pozriet si drahy film z prostredia milovanej F1 a nehladat ucelovo chyby… Chapem ze mnohym moze vadit ze tam producent je aj Hamilton tak su automaticky nastaveni proti ale to je take kratkozrake…

A nehnevaj sa ale vycitat diverzitu v hollywoodskom filme? Ja napriklad absolutne nevnimam ci je niekto cinan, beloch alebo ■■■■■■■■ Nechapem preco to ludia riesia, hlavne po tom ako OSCAR dal do podmienok povinnu diverzitu ak chces aby bol tvoj film vobec zaradeny do moznosti ocenenia, tak ti producenti stamilionovych filmov ani len nemaju na vyber a na to si treba zvyknut ze to tak je a bude vsade, lebo sa tak Oscari rozhodli.

https://www.oscars.org/awards/representation-and-inclusion-standards

1 Like