Bottasovou prioritou je Audi, ale rokovať by bol ochotný s hocikým | Magazín F1 - F1online.sk

Medzi jazdcov, ktorým končí zmluva po skončení sezóny 2024, patrí aj Valtteri Bottas. Fínsky pretekár podpisoval v Mercedese vždy ročné kontrakty. So Sauberom podpísal trojročný kontrakt, a tak si mohol užívať luxus v podobe dlhodobej zmluvy. V kariére určite chce pokračovať, pričom nedávno sa uvoľnilo jedno miesto aj v jeho bývalom tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141694/bottasovou-prioritou-je-audi-ale-rokovat-by-bol-ochotny-s-hocikym

No ja ti neviem Valterri, nič v zlom, ale snáď si Audi vyberie iných jazdcov. V Hülkenbergovi vidím oveľa viac ohňa a potenciálu aj keď je to plus mínus rovnaký starec.

Do Audi by mohli ist Vettel a Sainz.

1 Like

Ja rovnako dúfam, že Audi si vyberie iných jazdcov… po pravde, ja by som si prial, aby starší piloti ako Valtteri, Kevin, ale aj Nico Hulkenberg, či Sergio Perez prenechali miesto mladším… myslím si, že dnešná F1 vôbec mladým nepraje. Málo tímov má trpezlivosť… pozrime na Alexa Albona… ten až minulú sezónu ukázal, že vie byť Áčkovým jazdcom… a teraz je cennejším artiklom ako spomínaní jazdci… Vyskúšal by som aj iných šampiónov z F2… aj napríklad Micka Schumachera… ktovie či nevystrelia o pár rokov ako Albon… naoapk Valtteri, Kevin a spol. už budú len viac vyhoretí… ťažko sa z nich stanú zrazu Áčkoví piloti

3 Likes

Taky bych si vsadil na Hulka, a udělali by dobře :wink: Je to Němec, zkušenej, jezdí, a stále má rychlost.

1 Like

Bottaska uz nam trochu presluhuje :slight_smile:

1 Like

hulk je dobry jazdec, ale na bottasa rychlostne nema ani nahodou
ak by audi uprednostnilo hulka pred bottasom tak len preto, ze je nemec a nie preto, ze je lepsim jazdcom

1 Like

Bottas ak chce zmluvu tak musí jednoznačne zabrať v tejto sezóne. Minulý rok mal dosť odovzdaný prejav aj keď sem tam vystrčil rožky. Rozhodne ale ukázal málo na to, že má pomaly 10x vyšší plat ako Zhou. Na Audi to moc nevidím ale teoreticky by mohol chmatnúť miesto v Astone alebo Alpine

Hulka a Alonsa by som nechal. Ani jeden z nich v kariére nedosiahol to, na čo mal a preto majú obaja ešte obrovský hlad. Bottas naopak nie, ten už to len dojíždí.

Súčasný Hulk by súčasného Bottasa zajazdil bez problémov

Celkovo som Bottasa nikdy nevnímal ako nejakeho veľkého talenta. Akurát mal šťastie na dobré autá, ale nepríde mi, že by niekedy predviedol niečo vyslovene spektakulárne.

Vettel už nie, hoc ho mám moc rád, už v ňom chýba ten zápal. To je nerealistické. On sa nikdy nevráti.

Neber mi poslednu nadej este raz ho vidiet pretekat. Ja verim, ze by ten zapal mohol najst po takejto pauzicke. Aj ked je pravda, ze ta osobnost akou bol do roku 2018 uz tam nie je. :confused:

1 Like

Ferrari efekt ho dobehol

Bohuzial. Ja to hovorim uz dlho, ze jediny najodolnejsi, ktory moze spasit Ferrari je Max. Toho nezlomia. Mozno by ich poslal do riti vsetkych, ale nezlomili by ho tak ako Vettela. Cast genov Josa je v nom. :smiley:

Nerad to hovorim, ale podla mna Ferrari spasi Lewis. Hovorim ako velky odporca LH.

Trochu v to taktiez stale dufam, ale realisticky to nevidim. On si chova vcely, zije rodinny zivot. On nie je ten typ. Vyhral asi vsetko co mohol, myslim, ze je so svojou karierou spokojny. Ma ine poslanie. Ekologiu a tak podobne. Ludia ako Lewis alebo Alonso budu jazdit donekonecna, pretoze citia krivdu. Je v nich zlost a chcu si dokazat, ze maju na to, vyhrat titulov viac. Seb bol koncom kariery so svojou karierou vyrovnany a stastny.

Podla mna ho Leclerc porazi. Takze v novembri 2025 si na to spomen a mozme si odmerat pipik, ze kto mal spravny odhad. :smiley:

1 Like

Dufam, ze budes mat pravdu :smile:

1 Like

To dufam aj ja. :joy:

Nebude zo psa slanina , ani z vlka baranina , ani z Hamiltona spasiteľ Ferrari. Trošku sa v ňom povozí a nájde pár kvalitných výhovoriek, prečo to nejde. A všetci prkívnu jj , je to tak. On na to mal ,ale to Ferrari bolo slabučké. Hádzali mu polena pod nohy a pod. Vyčkáme času ,ako hus klasu :grinning:

1 Like