Bottasovi titul definitívne utiekol: Mal som smolu | F1online.sk

V devätnástom kole sa objavili problémy s pohonnou jednotkou, kvôli ktorým nakoniec odstúpil. “Nuž, mal som smolu, čo môžem na to povedať,” nenachádzal slová Bottas. “Počas virtuálneho bezpečnostného vozidla som začal strácať výkon a ten sa už nikdy nevrátil. Bol to výrazný výpadok, niečo s pohonnou jednotkou. Zatiaľ neviem o žiadnych detailoch. Mal som smolu, no dovtedy to bola celkom zábava.”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13198/bottasovi-titul-definitivne-utiekol-mal-som-smolu

pravdepodobne by som zvládol aj undercut to si dufam robi srandu.
Ja fakt nemam s Velterim problem ale mohol by so trosku zamysliet lebo poslednu dobu co veta to perla. To ze nestiha Lewisovi po rychlostnej stranke je jedna vec, ale s takymi vyhlaseniami sa len strapnuje.

1 lajk

Tak samozrejme aj HAM môže vypadnúť, alebo COVID alebo čokoľvek. Ale máme 6 závodov, HAM môže končiť na 3. mieste v každom jednom a je v pohode. Alebo v podstate 3 nedokončiť vôbec (predpoklad je že by všetky nevyhral ani jeden z dvojice BOT-VER ale nejako by to podelili).

skor to ty vidis prilis dramaticky. spravil jednu chubku po ktorej musel do boxov a ostatnym prisiel vhod SC.

Ano lenze vdaka ten chybke daroval Lewisovi vitazstvo a podla mna mal stastie, ze nedokoncil pretek lebo by mozno tak ci tak skoncil za Maxom. Takto si moze sam nahovarat bludy, ze by to s tym Undercutom zvladol.
Ak chce bojovat s Lewisom tak sa musi takych chyb vyvarovat a on to v nedelu nezvlada az prilis casto. A ja som nekomentoval jeho dnesnu chybu ale styl akym sa vyjadruje.