Bottas sľubuje, že ho uvidíme v F1 aj o rok, vraj vedie rokovania s Williamsom a Alpinom | Magazín F1 - F1online.sk

Prestupová sezóna v F1 trvá obvykle niekoľko mesiacov a vrcholí na konci letnej prestávky. V tomto roku však všetko začalo akosi skoro a už od januára informujeme o nových zmluvách, podpisoch a prestupoch. Pozornosť sa postupne presúva aj do stredu poľa, kde na svoj osud čaká množstvo pilotov. Patrí k nim aj Valtteri Bottas.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155030/bottas-slubuje-ze-ho-uvidime-v-f1-aj-o-rok-vraj-vedie-rokovania-s-williamsom-a-alpinom

Musím přiznat, že se mi líbí Valtteriho současný hippie image. :slightly_smiling_face: :wink:

dufam, ze skonci vo Williamse a s Albonom sa budu uspesne podielat na uspechu teamu

mohli by ho zobrat do haasu, botas nieje taky slaby ako zle jazdi, odkedy odisiel z mercedesu

Williams je zaujimava moznost… S Albonom by mohli byt silna dvojka v druhej polke pola…

Hi James, it’s Valtteri.

2 Likes

žeby späť v mercedese ? do príchodu Kimiho ?

no ktovie ci by uz zobral 1 rocny kontrakt od mercedesu, predsa len uz nieje najmladsi a moze byt pre neho lepsie dlhodoby kontrakt vo williamse ako 1 rocny v mercedese hlavne ked ten mercedes uz nieje tym mercedesom z ktoreho odchadzal
ak by bol mercedes na urovni, ze moze vyhravat aspon obcas tak urcite aj 1 rocny kontrakt by bol dobry, ale teraz to az take atraktivne byt nemusi

wolff jednoznacne ide na 2026 na verstappena a bud ho posadi k russellovi, alebo k antonellimu

ale ja osobne by som bottasa vo williamse bral

1 Like

Úprimne, Bottasa som mal vo Williamse rád, v Mercedese som sa ho často zastával, ale teraz ani neviem, že vôbec jazdí. Hoci Sauber je tento rok zatiaľ asi najslabším autom, tak s ním asi zázraky neurobí.

1 Like