Bottas: Prechod z motorov Mercedes na Ferrari nie je taký náročný | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton si ešte stále zvyká na svoje nové pôsobisko a nové auto. Vo Ferrari bolo preňho všetko cudzie od kultúry cez filozofiu monopostu až po pohonnú jednotku, čo je takisto jedna z vecí, ktoré sedemnásobnému šampiónovi robili vrásky na tvári. Valtteri Bottas však tvrdí, že zvyknúť si na motory Ferrari po rokoch v Mercedese nie je až taká veda.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/197032/bottas-prechod-z-motorov-mercedes-na-ferrari-nie-je-taky-narocny

Šašo. Prečo nebol majstrom sveta v š p i č k o v o m monoposte? Kope okolo seba ale najprv by mal sa pozrieť do ďžveredla.

Prečítaj si článok, nie len nadpis

2 Likes

Mali najat Verstappena ked ma Ferrari taku citlivu zadnu cast. On s takym jazdit vie. Leclerc - Verstappen by bola 2x lepsia dvojica.

Tkaze by teď měli 2x více bodů?

1 Like

Velmi vkusna poznamka. A mozno by bol na tom horsie, ako Hamilton teraz. Velmi som zvedavy na jeho prestup buduci rok, ako bude jazdit v novom time.

VER a LEC skor by som to videl na taky Racing incident :laughing:

Ono ty máš lepší pocit zo seba keď je tam s tebou zhou, než keď je tam Leclerc ktorý z toho tlači maximum a je ťažké sa mu vyrovnať Valterri