Bottas podľa Buttona nie je dosť dobrý, na Hamiltona nevyvíja potrebný tlak | F1online.sk

„Pomyslel som si, že OK, to znie zaujímavo, ale z môjho pohľadu to nebolo správne miesto. McLaren bol na konci ročníka silný, k dispozícii mal potrebný rozpočet a stačilo sa pozrieť na ich históriu a na to, koľko vyhrávali,“ dodal Jenson Button, ktorý tam preto prestúpil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15509/bottas-podla-buttona-nie-je-dost-dobry-na-hamiltona-nevyvija-potrebny-tlak

Nič proti gombíkovi, je to sympaťák ale myslím si, že môže byť velmi vdačný Bohu za to, že sa mu podarilo získať titul a že bol v správny čas na správnom mieste v roku 2009, pretože pilotov jeho kvalít bolo v tomto miléniu nespočet, možno aj o kúsok lepších a tolko štastia nemali: Coulthard, Monty, Massa, Webber, Kubica len čo ma v rýchlosti napadli by vedeli rozprávať, takže nejaké porovnávačky s Hamko mi prídu trošku zcestné

Z tebou vymenovanych by podla mna lujzovi stihal Montoya a mozno Kubica. Massa, Coulthard boli lepsie dvojky a Webber obycajna dvojka. Nech je lujzo aky je, ale tebou vymenovani by mu vo vacsine ziadna konkurencia nebola. Mozno taka ako je dnes bottaska sem tam poskrabka a to je vsetko

Samozrejme som ich porovnával s Buttonom a nie s Lewisom. Z týchto boli všetci piloti jeho úrovne Kubica s Montym aj o level lepší akurát nemali tolko štastia na monopost ako Gombík na Brawn v 2009

Bottas to neumí Hamiltonovi ani znepříjemnit, Jenson má pravdu.