„Pomyslel som si, že OK, to znie zaujímavo, ale z môjho pohľadu to nebolo správne miesto. McLaren bol na konci ročníka silný, k dispozícii mal potrebný rozpočet a stačilo sa pozrieť na ich históriu a na to, koľko vyhrávali,“ dodal Jenson Button, ktorý tam preto prestúpil.
Nič proti gombíkovi, je to sympaťák ale myslím si, že môže byť velmi vdačný Bohu za to, že sa mu podarilo získať titul a že bol v správny čas na správnom mieste v roku 2009, pretože pilotov jeho kvalít bolo v tomto miléniu nespočet, možno aj o kúsok lepších a tolko štastia nemali: Coulthard, Monty, Massa, Webber, Kubica len čo ma v rýchlosti napadli by vedeli rozprávať, takže nejaké porovnávačky s Hamko mi prídu trošku zcestné
Z tebou vymenovanych by podla mna lujzovi stihal Montoya a mozno Kubica. Massa, Coulthard boli lepsie dvojky a Webber obycajna dvojka. Nech je lujzo aky je, ale tebou vymenovani by mu vo vacsine ziadna konkurencia nebola. Mozno taka ako je dnes bottaska sem tam poskrabka a to je vsetko
Samozrejme som ich porovnával s Buttonom a nie s Lewisom. Z týchto boli všetci piloti jeho úrovne Kubica s Montym aj o level lepší akurát nemali tolko štastia na monopost ako Gombík na Brawn v 2009