Bottas o problémoch Hamiltona: Všetci sa musia prispôsobiť | Magazín F1 - F1online.sk

Valtteri Bottas má za sebou podobnú skúsenosť ako v tejto sezóne Lewis Hamilton. Aj keď fínsky pretekár prestupoval z Mercedesu „len“ do Alfy Romeo, prechod na motor Ferrari a brzdy Brembo bol podobný ako v prípade Hamiltona. On sám však rozdiely pomerne bagatelizuje ako niečo, na čo sa dá rýchlo zvyknúť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208164/bottas-o-problemoch-hamiltona-vsetci-sa-musia-prisposobit

Kauza ‘‘Zbabrane zavody Landa’’ uz asi neni aktualna a vacsina sa uz aj tak zacina priklanat na jeho stranu v boji o titul. Teraz su zase v kurze clanky o prisposobovani Hamiltona vo ferrari a musime si prejst zase poznamkami od kazdeho ‘‘niktosa’’ v F1 ktory sa k tomu vyjadri a spravi sa z toho boom na klikacky.

Bottas, ty raději nic neříkej. Jediná tvá výhoda byla manager.

Buď taký dobrý a začni rešpektovať názory iných , v posledných pár článkoch som si všimol, že nikto ešte nereagoval. ale Ty už urážaš budúcich diskutérov. Alebo si zmeň nick, lebo týmto urážaš aj Davida Coultharda od ktorého by si sa mohol učiť komunikovať.

1 Like

Myslim, ze tym nemyslel diskuterov na tomto fore, ale jazdcov, ktori nedosiahli tolko, ako Sir (v tomto pripade Bottasa). Pointu tvojho prispevku to vsak nijako nevyvracia.

1 Like

Veď jeho tu už nikto neberie vážne. Každý vie, že z Hamiltonovej zadnice mu trčia už iba nohy.

Dobre si to vysvetlil, len doplnim, ze som nemal na mysli konkretne Bottasa, je ho mam rad. Nemyslel som ani nikoho konkretneho, len ludi co sa vo svete F1 pohybuju, ale nie su priamo v ziadnom time…
A samozrejme viem, ze vela viet sa trosku pozmeni aby mal nadpis vacsi tahak…
Napriklad:
Reporter: Myslite si, ze Hamilton este bude bojovat o titul ?
Bottas: Ak dostane spravne auto mozno, ale momentalne sa musi prisposobit tomu aktualnemu, tak ako my vsetci.
A z toho vznikne spojenie, ako Bottas radi Hamiltonovi ze sa MUSI prisposobit. Pritom len dpovedal na otazku na ktoru sa ani nechcel bavit. Takto je to bezne, z celej vety vytiahnu 3slova a prisposobia si nadpis, aby bol dravejsi…

Zjavne si to nepochopil rovnako, ako Palino. A o tej zadnici skus napisat aj ludom, co tu denne obhajuju Verstapena, hlavne ked sposobi koliziu a je v tom nevinne :smiley:

Ty vytiahneš Verstappena aj keď je článok o Bottasovi. Tebe už dobre z toho Maxa prepína. :rofl:

1 Like

Ja som pisal o tom, ako funguju rozhovory a ako potom realne vizera nadpis. Ty si tu zacal druhemu chocholkovat s ktorym som ja pisal. Cize si sa zaplietol do konverzaacie dvoch ludi a ani si nepochopil to o com som pisal, kedze si reagoval tak, ako si reagoval.

Oba komenty mimo clanok, len s utokom na moju osobu a ty mi ides pisat ze mi prepina ? Aspon vidno, aki ludia sem chodia. :fu: