Bottas je pre návrat do Mercedesu ochotný obetovať aj fúzy a dlhé vlasy | Magazín F1 - F1online.sk

Odchod Lewisa Hamiltona z Mercedesu skomplikuje život Totovi Wolffovi, ktorý bude musieť vybrať z dlhého zoznamu záujemcov o voľnú sedačku. Bude to mať naozaj ťažké; taký Valtteri Bottas dokonca ponúka za obeť aj svoje fúzy a vlasy “na Jágra”.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144736/bottas-je-pre-navrat-do-mercedesu-ochotny-obetovat-aj-fuzy-a-dlhe-vlasy

@PUFF když jsem psal hned po oznámení Hama do Ferrari, že VB se možná vrátí do Mercedesu, tak ses tomu vysmál

Když už budou chtít sáhnout po někom zcela nekonfliktním, pak alespoň Hulkenberg.

2 Likes

Samozrejme, pretože to je sci-fi. To, že o tom niekto napíše článok, znamená, že to tak bude? OMG…

4 Likes

A už podpísal zmluvu, či toto je pre teba dôkaz, že Bottas má šancu v Mercedese?

Ach Honzíku :man_facepalming:

1 Like

Som zvedavý komu z tejto skúsenejšej garnitúry ostane pre 2025 v rukách čierny peter, vypadá to na Bottas s KMagom

Vědeckofantastický žánr nebo též sci-fi a SF je umělecký žánr, vymezený výskytem spekulativních technologií a přírodních jevů anebo dosud neznámých forem života v díle. Děj sci-fi je často zasazen do vesmíru, budoucnosti či alternativní historie.

Nevím, ale to na sci-fi scénář nevypadá

Je usmevne sledovat, ako Chromozom dokaze nic nepreukazujuce ciastkove vyjadrenia prezentovat ako netorasitelne fakty dokazujuce jeho neomylnost a vestecke schopnosti. :grinning::grinning::grinning:

1 Like

Tak Hulk je spíš přání fanoušků. VB v Mercedesu už dlouho jezdil a jeho managerem je Toto, takže to dává větší šance. Pokud bych si měl tipnout, tak v tuhle chvíli mají šanci: Antonelli, Sainz, VB a Alo.
To se samozřejmě může hodně změnit v průběhu sezóny

Já si prostě myslím že Bottas je na Mercedes slabej a i ten Hulk by byl lepší. Bottas si tam nezaslouží jít, Hulk si o to řekl podle mě výrazněji (a je to Němec, pokud v tom někdo vidí plusy). Sainz, jak jsem avizoval, Sainz nechce nic krátkodobého a Wolff nic dlouhodobého, navíc tam by se nabízela výměna rovnou a nestalo se tak. Alonso, v tuto chvíli Mercedes nepotřebuje, může ho brát jako atraktivní alternativu. Antonelli potřebuje čas na TOP tým.

2 Likes

Víceméně souhlasím, ale říkám během sezóny se to ještě hodně změní

Paci sa mi ako tu zludovela jeho prezyvka. :joy:

1 Like

Na druhou stranu, Mercedes jestli bude chtít Alonsa tak nebude moci čekat příliš dlouho.

To určitě ne, by mě nepřekvapilo, kdyby rozhodnutí padlo do konce května a oznámení až v létě

1 Like

Jinak F3 zatím zajímavější, než F2 což je celkem ostuda

1 Like

A je fakt (asi nepříjemně) překvapující jak F2 vozy šeredně pískají. Fakt nepříjemný zvuk (asi z aera) a nějak mi to připomíná FE :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

To jo, je to hrozný zvuk, píská to, jako někteří tady, když napíšeš svůj názor :grinning:

1 Like

Názor na Alonsa? :smiley:

U tebe to není názor, ale žluč, když na něj hazíš i letošní formu Alpiny :person_facepalming:

Preboha Bottas späť do Mercedesu? Čo by to prinieslo? Však je ešte pomalší než pred 3 rokmi.

Ten Hulk bol aspoň talent jak sviňa a nikdy takú príležitosť nemal. To by aspoň bolo zaujímavé aj keď je starý.

Bottas nikdy taký talent nebol a šancu už dostal. Viac by už aj tak nedosiahol. Snáď už do Mercedesu nepôjde a do Audi tiež nie.

1 Like