Bottas jazdil s kusom Ferrari: Ťažko sa s tým išlo | F1online.sk

“Štart bol celkom dobrý, to bola dnes jedna z tých dôležitých vecí. Zrazu, v druhom kole, som vychádzajúc zo siedmej zákruty zbadal úlomok,” pokračuje. Mimochodom, v siedmej zákrute sa porátal Sebastian Vettel s Kevinom Magnussenom ešte v prvom kole. “Nemal som čas sa mu vyhnúť. Videl som ho a pokúsil sa ho dostať aspoň priamo pod auto, aby som si nepoškodil pneumatiky.”

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15058/bottas-jazdil-s-kusom-ferrari-tazko-sa-s-tym-islo

Úplne pochopiteľné. Však komu sa s Ferrari ide ľahko…

4 lajkov

Vettel to je pacient…

1 lajk

Podľa mma jediný pacient si tu ty si totoalne trápny a trash človek čo si o sebe myslíš že je bernie

S takovou reakcí bys měl jít na vedlejší forum než tě nahlásím…

Nahlásiť môžeš svojho psychológa každý príspevok o vettelovi ho urážaš čo si o sebe akože myslíš ty frajer ? Kto to tu má stále citát tieto tvoje vysmievacky a ponižovanie jazdca vettel mal dneska pekný závod zlyhal amatérsky tým Ferrari a ty dokážeš o ňom tvrdiť že je pacient ??? Máš ty nejakú sebareflexiu pokoru a rešpekt voči jazdcom F1?

1 lajk

Takže v tomto závode malo Ferrari tri monoposty. Nie je to proti pravidlám? :slight_smile:

1 lajk

To že je Vettel pacient je faktická pravda, je pomalý, neumí jezdit, crashuje v každém závodě atd…
Komentář se zakládá na faktech.

Nerozumím ti, to že neopěvuji tvého koně ještě neznamená že mě budeš hejtovat, takže si dej pozor ty nevychovaný hulváte…tím bych ten tvůj trapný a nezvládnutý výlev ukončil, ale nahlásit jsem tě musel, pro pořádek.

1 lajk

Poriadok na týchto stránkach nebude pokial sem budú chodiť zakomplexovaní mudrlanti typu teba … ak nevie 4 násobný majster sveta jazdiť a je to pacient ako si ho nazval človek ktorý obetoval pre Ferrari a motorsport všetko tak potom sme mi dávaj tuto konverzáciu naozaj ukončili a nahlasujem tá aj ja keď už sme tu take detičky zo skôlky za ponižovanie jazdcov a urážanie - pacient

2 lajkov

Ty jseš dobře chycenej, jseš hoden tak maximálně mojí ignorace.

Jak si přišel na to, že Vettel něco udělal pro Ferrari a pro motorsport :slight_smile: je to nejvíce rozmazlený pilot všech dob, který se není schopen ani pořádně naučit řídit auto jako jeho kolega. :slight_smile:

1 lajk

Čo ti mám na toto povedať :smiley: končím stebou rozhovor s blokujě si tá .

Raději už nic nemluv a nereaguj na mě paciente…:slight_smile: píšeš jakobys byl zlitej…

:clown_face: :smiley:

Aspoň sa dá povedať, že aspoň nejaka časť Ferrari v tom závode šla rýchlo.

1 lajk

Inak ale teda rešpekt pre Vettela, že bez tej časti a s fóliou nalepenou na krídle odjazdil stále veľmi slušné preteky a nebyť tej chyby mechanikov (no jo, stáva sa; nemyslím si, že by to bola sabotáž) by skončil určite vyššie.

2 lajkov

hmm, Ferrari dneska dojelo druhé.

Technicky nie, lebo Vettel jazdil s 99,5% jeho auta a Bottas jazdil s tymi zvysnymi 0,5%, takze dokopy to je jeden :smiley:

Bottas si vyskusal ake je to jazdit s Ferrari…