@Tomas_Lazar Neviem ako uvažuje Cadillac samozrejme.
Ale vôbec mi nenapadajú žiadny 2 skúsení jazdci, čo by tam dávali zmysel.
Magnussen podľa mňa v žiadnom prípade…akože 3 návrat ? Navyše ten tiež rád búra. Bottas sa podľa mňa presunie do inej kategórie a do F1 sa už vracať nebude, boh vie či by mal záujem o takýto projekt. Možno áno ak by nemal rok pauzu, ale takto neviem no…
A inak kto ? Hulk má zmluvu. Sainz tiež= ten by dával absolútnu logiku aj z hľadiska skúsenosti aj rýchlosťou, ale tuším podpísal na 2 roky Williams. A kto iný ? Peréz keď ho vyhodia ? Tiež neviem či je toto ten správny človek.
Trh sa môže pohnúť kadejako, ale nevidím tam žiaden zásadný odchod pilota. V rámci top tímov…a tá 7 členka v nich (Max, Lewis, Charles,George,Lando, Oscar a podľa mňa ani Kimi) nebude odkázaná na nich. A osobne tam je podľa mňa situácia až na Pereza relatívne stabilná. A ak tak skôr tam bude chýbať pilot ako prebytok. Teda pilota top tier tam nezoženieš
Zvyšok štartového poľa je v inej výkonnostnej kategórii a vlastne nevieme koho ani do RB nie to do tohto projektu.
Jedine že do toho praští Alonso
2 nováčikovia sú tiež úplne blbosť. Neviem si predstaviť úplne nový tím s 2 mladíkmi
Som zvedavá ale aj koho zapojí do manažmentu, čo vytiahne …nejaký Otmar napríklad, Ghunter ? Akože bola by to haluz…lebo niekoho zo skúsenostami v F1 potrebuješ.
A Jndy môže byť cesta ktorou uvažujú, ale to je úplne iné pretekanie ako F1 a či by to bola dobrá voľba si nie som istá… A ani mi nenapadá konkrétne nejaké meno.
Nakoniec tých jazdcov bude vlastne malo
Aby tam reálne neskončil baby Schumi