Bortoletovou inšpiráciou je aj Verstappen: Vždy som chcel byť trochu ako on | Magazín F1 - F1online.sk

Budúci pilot Sauberu a Audi Gabriel Bortoleto sa na ceste do Formuly 1 veľa naučil od jeho manažéra Fernanda Alonsa, ale v padoku je aj iný pilot, ktorý mal vplyv na Brazílčanov rozvoj. Je ním Max Verstappen, aj keď spolu nejazdili v žiadnom šampionáte a neexistuje medzi nimi priame spojenie. Bortoleto považuje Verstappena za jeden zo svojich vzorov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179684/bortoletovou-inspiraciou-je-aj-verstappen-vzdy-som-chcel-byt-trochu-ako-on

Takže začne bourat? :grinning:

1 Like

Max je vzor pro mlady, narozdil od pokrytce hamiltona. Max rekne vzdy to, co si mysli a na nic si nehraje, i kdyz vi, ze snehovym vlockam to nebude po chuti. Dalsi takovej se jevi i Lawson, tvrdej zavodnik, kterymu je jedno, co si kdo mysli. Snad bude mit i on uspech.

2 Likes

Vtipné, takže když je pro někoho vzor Sir tak začne všem narážet do zadního kola, a vykřikovat neustále nesmyli o rasismu?

2 Likes

A prestane se snazit hned, kdyz veci nepujdou podle neho. Velkej vzor. Taky bude kecat o ekologii a pritom si litat soukromym letadlem. A abych nezapomnel, bude kecat o lidskych pravech, a presto pojede zavody v zemich, kde maji zensky mensi prava nez ovce. Kalibr :smiley:

3 Likes

Už se těším až místní šlechtě prasknou cévky až Max vyhraje titul ve 3 nejsilnějším autě :innocent: :innocent:

1 Like

To ja taky :smiley: 1515

Jestli Bartoleto dodělal základní školu, ta svou šanci se podobat Emilovi už propás.

1 Like

Počkej, Verstappen nemá fakt ani základku? Já myslel, že je to kachna.

Tobě to Maxovo vzdělání fakt nedá spát :smile: . Ale dotáhnul to i tak docela daleko, ne?

3 Likes

Nemá.
image

Je to účelně dobrý argument, který protistrany zbožňují, tak proč ho nevyužívat v plném rozsahu. :slightly_smiling_face:

Už jsme to tady probírali, Max základní vzdělání ukončené má. Opačná informace je nedohledatelná. Celý tamní vzdělávací systém je odlišný , základní stupeň trvá kratší dobu a navazuje na něj střední, snad si to pamatuju správně (už jsi mě to přinutil hledat několikrát :smile: ). Tam už Max využíval soukromého učitele a nepopírá, že tomu moc nedal, to jo :smile: . Mmch, Lando je na tom pokud vím podobně :smile: .

5 Likes

Rozdíl asi bude ve slůvku ukončeném vs. nedokončeném.
To že se něco nedá dohledat má zcela jednoduché vysvětlení. Psaní na internetu totiž není tesáním do kamene a když se něco někomu nehodí, tak se to jednoduše smaže, nebo poupraví.
Když jsem četl, že Emil nemá dokončené vzdělání, tak to pravda byla.

Ok. Mně se takovou informaci najít nepodařilo, i když jsem se o to snažila. Tak umíš líp hledat :smile: .

Já to kdysi četl jako čerstvý článek. Bohužel ho neumím najít. Myslím, že to bylo na zeleném webu, ale taky to mohlo být na News, GPF, nebo i jiných z tehdy dostupných stránkách.

Vtipný jak borec bez základky je mnohem úspěšnější než místní hateři s vysokou školou

2 Likes

A k comu ju dnes potrebuje? :smiley:

2 Likes

Asi to bude tím, že jeho prázdný mozek není zatížený starostmi běžného člověka.

No ty ho podle svych nazoru taky moc zatizenej nemas…

1 Like