Bortoleto predviedol ochutnávku svojho talentu. Toto je naše skutočné tempo, odkázal | Magazín F1 - F1online.sk

Gabriel Bortoleto zostáva pri svojej prvej sezóne vo Formule 1 v tieni skúsenejšieho tímového kolegu Nica Hülkenberga. Nemecký pretekár pozbieral v tejto sezóne všetky body Sauberu – zakaždým po fantastickom výkone –, ale viacero štatistík ukázalo, že brazílsky mladík nezískal tituly v F3 a F2 náhodou. Potvrdil to aj v Rakúsku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205397/bortoleto-predviedol-ochutnavku-svojho-talentu-toto-je-nase-skutocne-tempo-odkazal

Na to tempo v zavode jsem zvedavej, v pozitivnim slova smyslu.

Tak aby nebola na neho len chvála, ak by zajazdil aspoň totožný čas z SQ2, štartoval by 6. na čo dnes reálne očividne mal tempo. Som za neho rád aj keď na body zajtra moc neverím

Mě by naopak moc nepřekvapilo kdyby se na body zítra dostal i Hulk, oni jsou poslední závody fakt rychlý. Velmi dobrý krok vpřed udělali.

ako, ked tam hodil ten stvrty cas, tak som myslel ze trat brutalne zrychlila a vserci ho predbehnu, a nakonec nie. fajn, prva vlastovka. o chalanovi sa hovori ze je rychly, tak snad bude mat svoju sancu sa trochu ukazat

1 Like

Možná se k tomu dostane Hulk jako slepej k houslím😄 Sauber udělal určitě krok vpřed, ale mám dojem, že jim i hodně hrálo do karet co se dělo během posledních dvou závodů

Veľmi dobrý tip. Po dnešku nikto nemôže povedať že by sa k bodom Nico dostal ako slepý k husliam. Od obidvoch Sauberov výborná jazda.

3 Likes

Jojo, potvrzují velké zlepšení Sauberu, jsou tam v boji s best of the rest.

1 Like

Sice Hulkovi pomohli okolnosti v podobě vypadnutí Kimiho a Maxe, jinak by na bodech nebyl, ale ano, od Sauberu se potvrzuje krok vpřed

Odhaduji, že se už Ferrari zbavuje přebytečných dílů ve prospěch Haasu a je nutné s tímto týmem počítat až do konce sezóny.