Bolo by pekné, keby technická direktíva spomalila Red Bull o pol sekundy, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Jj, to byl ten moment, kdy si nevytahl 2012 že? :clown_face:

Nuz ja som to nebral ako vytiahnutie 2012, aby si to ty zacal cely den riesit, len tak pomimo, ked uz si tvrdil aky bol RB super dominantny a Ferrari na h0vno som ti pripomenul, ze aj napriek tomu mohol Fernando vlastnymi silami ziskat titul. :smiley:

Takže zmínění roku 2012 nebylo vytahnuti 2012, ok

V tvojom vnimani som ho vytiahol. V mojom som to len spomenul respektive rypol si ako odpoved na to tvoje neustale zhadzovanie vykonu Ferrari z 2012, ale nechcel som menit temu na 2012, no ty si sa toho chytil.

To je presne to, ze moja veta znela:

• “Ja som 2012 vobec nevytahoval, ze sa o tom chcem bavit, povodna tema bola zmeny pravidiel na natlak mercedesu”

A tebe robi problem citat suvetia, tak si precital len:

• “Ja som 2012 vobec nevytahoval”

Tak ako si mi uz dnes raz odsekol vetu v polke a chcel otocit proti mne.

3 Likes

No nevím jestli to byla nějaká trefná věta pro Wolffa.

Stačí si zjistit jaký měl dětství, celkový životopis a pak napsat Toto Wolff net worth…
Myslím, že makal víc jak my všichni dohromady… aniž bych tu někomu chtěl křivdit. :slight_smile:

Veď bodaj by nemakal viac jak ja, je medzi nami nejaký ten vekový rozdiel, to by bolo smutné keby som dokázal ja makať viac než on.

Jeff Bezos má tiež fajný net worth ale že by som ho používal ako nejaký morálny príklad, chápeš.

3 Likes

Ty si strasny kral ale fakt :grinning:

1 Like

Jsem nevěděl, že intenzita a úspěšnost v práci se měří věkem. :smiley:

Ale tak… Samozřejmě, že nevím vše… :slight_smile:

1 Like

Tak keď rHapo ma možno 20-30r a Wolff 50+, tak stále má 20+ rokov na to, aby makal tak ako on a mal taký net worth. :sweat_smile:

1 Like

Ani som ten clanok necital, zbytocna strata casu, ale mohol by tomu hlupakovi uz niekto zavriet papulu, alebo ho poslat aj s Hamiltonom niekam do … Fakt som sa ovladal, aby som bol slusny.

Je pekne vidieť ta ako ti opäť vyvrela voda z chladiča :grinning::grinning: podľa mna ti to ten Wolff už robí nárokom aby mal tvoj život trochu zmysel :grinning: