Blýska sa na lepšie časy: Gasly naznačuje, že od Alpinu uvidíme “niečo veľké” | Magazín F1 - F1online.sk

Po rokoch plných sklamania sa Alpine snaží zmeniť kurz a vstúpiť do novej éry Formuly 1 správnou nohou. Podľa Pierra Gaslyho sa to skutočne môže podariť. Francúzsky pretekár avizuje, že sezóna 2026 bude oveľa lepšia než tie predchádzajúce.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224475/blyska-sa-na-lepsie-casy-gasly-naznacuje-ze-od-alpinu-uvidime-nieco-velke

Som zvedavý na porovnanie Alpine vs Williams. :slight_smile:

Podle me Flavio tym nepozvedne, spise naopak, malo lidi se najde kdo by s nim chtelo pracovat, vzdyt je to otec crash gate. Osobne bych ho ignoroval.

Ak bude mat mercedes dominantnu pohonnu jednotku, tak budu moct bojovat o podia, uvidime, všetko je vo hviezdach, ale samozrejme aj keby tomu tak bolo, tak budu bojovať s williamsom, a hlavne mercedesom a mclarenom, a to budu naozaj narocni superi

ľudia ktorý nechápu business nemajú radi Flávia ale tí ktorý tomu rozumejú vedia že je dobrý až moc. Tak a Alpin mal vždy dobrú aerodynamiku tak že ja si naopak oproti všetkým pochybovačom myslím že konečne bez motoru renault bude Alpin omoc lepší ako za posledných 10 rokov. Koľký budú neviem a vlastne teraz nikto nevie ako ktorý tým dopadne. Nikto nie je baba Vanga ale to že sa Alpin zlepší tak nato nemusí byť človek jasnovidec , Pretože majú v základe tri dobré veci a to dobré aero , správny motor a Flávia. No a dalo by sa aj napísať že majú aj konečne viac peňazí a tým rozviazanejšie ruky a aj to že začali ako prvý z vývojom 26 a nič nedali do vylepšenia modelu 25. Neposlednom rade aj Gasley nie je zlý pilot a tak všetko potrebné majú ak sa trafili do konceptu. Ja im teda dosť verím že túto sezónu budú bodovať dosť často a snáď aj na pódiách sa budú objavovať. Lenže žralokov v F1 je veľa a teraz niekoho stavať na piedestál taká blbosť ako aj niekoho hneď pred sezónou odpisovať. Tak je to len môj tip, tak že si myslím ak to netrafím , že mýliť sa je ľudské.

1 Like

Kopidol Flavio už napáchal škody až moc. Nikdy se neměl do F1 vrátit a už vůbec né do továrního týmu.
Tak hluboko se v celé éře F1 ještě nikdy žádný tovární tým nepropadl. Špinavou práci povyhazovat co nejvíce zaměstnanců už splnil, tak je řada na něm.

Takže když Alpine bude v top 5 pár závodů, tak se Flavio omluvíš a budeš ho uctívat?

1 Like

Není žádný důvod za co se mu omlouvat.
Renault poslal na totální dno a teď bude rádoby Renault více Mercedes a na tom kopidol žádné zásluhy nemá.
Za degradaci Renaultu si Flavio nějakou obměnu přece jen zaslouží.

Navic, myslim ze se na Renault kdekdo v F1 kouka pres prsty, Flavio ma na svedomi neco co v F1 nema obdoby, sice top si naveky udrzi Masi a jeho faul 2021, mel se na to Flavio vykaslat, s jeho ucasti je to takovy no…hodne hodne vachrlaty…