Binotto spochybnil Hamiltonove schopnosti: Nevieme, či je stále rovnako rýchly | Magazín F1 - F1online.sk

tu ale hovorime o dojmoch, pretoze vysledky Arrivabene nejake lepsie nemal. Navyse pod jeho vedenim sa Ferrari dostalo do problemu s “podvadzanim”. Nevravim, ze to bola jeho vina. Nasledne bol ale on odideny.

Za mna je to skor Binottova horsia anglictina a smiesny uces co miatlo povrchnych fanusikov. Taliani gestikuluju zivo a nejaky zaber s prstom nohovori vobec nic, a uz vobec o com to dohovaranie bolo.

Keby si povedal, ze ako manazer zlyhal presvedcit Vignu o investicii do jachtingu a o tom, ze on ma tu spravnu viziu, tak to beriem tam by to malo zaklad.

To si moc s tou angličtinou nepomohli. :smiley:
Vasseurova je velmi průměrná, což je za xx let v oboru velmi na pováženou. :slight_smile: :smiley:

Do problémů s podváděním se Ferrari dostalo koncem sezóny 2019, tzn. za Binotta. Ten byl předtím po odchodu Allisona technickým ředitelem, ještě předtím vedoucím motorářů. Jestli někdo musel vědět o “problémech” s motorem, tak to byl on. Arrivabene nebyl technik.

1 Like

O Lewisovi je zname ze sa chcel ucit taliansky(aspon tak tvrdil) teraz bude anglicky ucit u talianov

1 Like

Je to strike back, pretoze:

1. Hamilton za Sainza bol cisty nezmysel (po vykonnostnej stranke).
  2. Vyhodili Binotta a za Vasseura su po x rokoch a utratenych milionoch stale na tom istom.

Ferrari by potrebovalo Wolffa alebo Hornera s volnou rukou a pilota typu Verstappen alebo Hamilton vo svojom prime.

1 Like

tak urcite o tom vedel, ide skor o to kto urobil executive decision.

Jako beze srandy si myslím, že by měl.
Dlouhodobě mám názor, že Ferrari naráží na mizernou angličtinu.
Potřebovali by nějaký inženýrský tým, který naprosto perfektně ovládá AJ, a vidí až za pravidla.
Nevyhrává ten tým, který má na autě, co je v pravidlech… ale vyhrává ten tým, který má na autě to, co v pravidlech není.

3 Likes

Těžko znělo nařízení “připravte cinklý motor, budeme podvádět”, spíš měli připravit co nejlepší motor. Ale to už bylo myslím řečeno mockrát, kromě toho, když to prasklo, tak už byl Marcionne více než rok mrtvý a Binotto už rok držel žezlo, nevím, proč do toho tahat někoho jiného.

1 Like

Vážně se Ferraristům po Binottovi stýská?

2 Likes

Ako nemusím lujza a aj podľa mňa je preceňovaný,ale v 2008 si titul zaslúžil,rovnako ako Maxo v 2021, tak ako Maxov titul nebol darovaný,ale vyjazdený za celú sezónu,tak aj lujzov titul v 2008 nebol ušmudlaný, ale vyjazdený a zaslúžený

1 Like

To je tvuj nazor :smiley: Pro me je brazilie 2008 nejhorsi sportovni udalost, co jsem kdy videl.

1 Like

Som fanúšik Ferrari takže si to veľmi dobre pamätám ako som a cítila,ale s odstupom času treba uznať, že v 2008 si titul zaslúžil a vyjazdil za celú sezónu. Ale rešpektujem tvoj názor
O ostatných tituloch mám tiež svoj názor, ktorý sa asi zhoduje s tvojím :smiley:

1 Like

Ja uz ani nevim, jak to presne bylo, nikdy jsem se na to nedokazal podivat znovu. I ve vsech ruznych kompilacich jsem to vzdycky preskocil. Mensi trauma :smiley:

2 Likes

Ferrari malo lepsi voz a lepsiu jazdecku dvojicu…okrem toho Lujzo porazil Massu na trati v pomere 4:0 ak sa nemylim…ten titul mu pravom patri za rok 08

1 Like

@JB22 v com mu nesiahal ani po malicek? Ja som presvedceny ze vtedajsie vedenie s Arrivabenem uplne rozlozilo Vettela, ktory v r. 2018 realne mal na titul. Ceresnicka bola ked Vettel roztahoval Kimiho v monze na pp. Este do Monzy som veril ze by to Vettel mohol dat napriek chybe v Hockenheime. Tym neobhajujem Binotta, on je dobry inzinier ale nema co robit v manazerskej pozicii. Pamatam si ako sa schovaval za rohom pred novinarmi pocas sefovania vo Ferrari. Vasseur sa mi zatial paci, sk9da ze toho tam kedysi nemal Vettel.

Myslite ze Ferrari tuto sezonu rozchodi ? Cakal som od nich vela. Potrebuju dobru sezonu, velmi by im to pomohlo aj do tej dalsej… ta sebadovera.