Binotto si do Audi stiahol bývalého hlavného stratéga Ferrari Iñakiho Ruedu | Magazín F1 - F1online.sk

Mattia Binotto začína vtláčať Sauberu svoju stopu. Po príchode do tímu v auguste tohto roka sa pustil do práce a podľa viacerých zdrojov loví hlavne vo vodách svojho bývalého tímu. Prvé známe meno ohlásil švajčiarsky celok tento týždeň, keď oznámil, že novým športovým riaditeľom v Hinwile sa stane Iñaki Rueda.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/177420/binotto-si-do-audi-stiahol-byvaleho-hlavneho-stratega-ferrari-inakiho-ruedu

Dream team normálne.

4 Likes

Hotovy Suicide squad

2 Likes

To by si tam museli vzít vás dva, odborníky od klávesnice.

Ja neviem či tvoria F1 Suicide squad alebo Binotto sa snaží dokázať, že to nebola ich chyba, ale tie mená by mali byť odstrašujúci príklad pre budúcich pilotov. Dúfam, že Colapinto podpíše RB/VCARB a nie Sauber lebo to by bola sebevražda.

1 Like

Zda sa, ze si Binotto nasiel novu vetvicku na podpilenie. :wink:

1 Like

Uz se nedivim, proc Bottas chce jit dobrovolne jako testovaci pilot zpet do mercedesu. :grinning: :grinning:

zas binoto nerobil uplne velke faily a bol som v tom, ze vyhodenie ruedu len odkladal, az bolo neskoro. ale teda toto rana pod pas.

dufam ze mu daju taku pracu, ze bude stacit pozerat na cisla a z toho spravit rozhodnutie. tam, kde stacilo toto, bol rueda fajn. ale kde bolo treba obrazne povedane vystrcit tu ruku z pitwall, ci naozaj neprsi, tam bol zalostny (spolu s timom, ktory vytvoril, aby som nekrivdil len jemu samotnemu).

Hviezdna rota🤡 incoming

kks, poberu vsetok odpad z Ferrari, tak to ani do tej F1 nemuseli ist…

Nevim, VW zavira od unora prvni tovarnu.

Clash of clowns opäť pokope.

O čom trepeš…Bottas sa tam drží ako pijavica

1 Like

https://x.com/Cl16__FanpageFr/status/1851623203757514926

1 Like

No, vypada to ze to bude muset vzit do ruky ta Skoda.

Skoda - Bottas? neee

No proč ne. Binotto je neprávem podceňovaný.

1 Like

Ale tak proč by nezaměstnal starýho kámoše? Stejně s tím křápem neporazí ani safety car, tak je to jedno.