Binotto priznal, že Audi nebude mať v budúcom roku najlepší motor | Magazín F1 - F1online.sk

Rozloženie síl po obrovskej zmene pravidiel v roku 2026 je už niekoľko mesiacov predmetom intenzívnych diskusií. Veľa ľudí nedáva šancu Red Bullu a jeho projektu Red Bull Powertrains, ale medzi vyložených outsiderov bude patriť aj tím Audi. Ten sa stále nachádza vo fáze budovania, čo možno až príliš otvorene priznal aj Mattia Binotto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201910/binotto-priznal-ze-audi-nebude-mat-v-buducom-roku-najlepsi-motor

@Nordotor vies o tom nieco?

Tu uz prichadza do uvahy aj Lestappen. Lui je vo Ferrari tragicky a Horner by mohol zobrat aj Maxa s GP. :grin:

Tam se budou hodit.

Já tomu s Hornerem nějak nevěřím, přiznám se že by mi spadla brada.

1 Like

Podobne. Ked som to vcera nasiel tiez som cucal ze wtf…

1 Like

… ale relevantní zdroje tohle nikde nemaj, spíše mi to nějak napovídá že Hornerovi v RedBullu možná skutečně hoří koudel :thinking:

1 Like

Este, ze je Bild len platok

Ale mozne je vsetko, Hamiltonovi tiez nikto neveril minuly rok

Pre Hornera by to bol pekny move. Sice Red Bull je jeho “dieta”, ale Ferrari je Ferrari. Keby sa mu to tam podari dat dokopy, tak sa stane legendou ako Brawn.

A Ferrari jednoznacne potrebuje zmenu. Fred dostal par rokov a absolutne nikam sa nepohli. Akurat nezmyselne (zo sportoveho hladiska) podpisali Hamiltona.

Navyse Horner by si mohol zobrat par ludi z RB a potencialne cielit aj na Verstappena, co by mohlo byt pre Ferrari velke lakadlo.

1 Like

Horner do Ferrari je moznost iba vtedy ak sa to v RB fakt rozpadava resp majitelia maju ine plany ako boli pred dvoma troma rokmi. Vtedy snivali, ze RBR bude mala sportova automobilka a Horner mal ambiciu tomu sefovat. V ramci tejto snahy bolo aj presunutie becka do Anglicka.

Zatial si stale myslim, ze to skor Ferrari ma dovod nahanat Hornera ako Horner utekat do Ferrari.

4 Likes

Horner ve Ferrari je (zatím ?) sci-fi pohádka, ale hezká pohádka :slightly_smiling_face:

Keby mu horela prdel tak by ho zozrali za ziva a sli by donho stým, nie? preco by ho platky tlacili do ferrari? Je to divné každopádne. Musime počkať

Takze kupujeme redbull/ferrari merch? :man_shrugging::joy::joy:

Kdyby přestoupili Horner s Maxem do Ferrari, tak po RB doslova neštěkne ani pes :grin:

No je to dost možné veru :joy: mozno jednym oćkom helmut :joy:

1 Like

Záleží na výkladu, co když hoří koudel spíš Fredovi?

To asi od chvíle, kdy do Ferrari přišel, to je tam normální stav :smile: . Ale jestli součástí výměny šéfa nebude zásadní kvalitativní posílení týmu, tak by to bylo asi zase jedno. Nicméně moc tomu zatím nevěřím.

1 Like

Tak by přišla spekulace z UK ohledně Hornera? :thinking:

RB by do 1-2 rokov podpisal jedneho z dvojice Russell - Antonelli, Norris - Piastri alebo Hamitlon - Alonso. :sweat_smile:

akych ludi? tych co maju na svedomi ten brutalny prepad z dominantneho na 2,3 a obcas 4 najlepsie auto?
v rb na tych klucovych poziciach ostali len ti co su priamo zodpovedni za ten prepad a horner na nom ma tiez vyznamny podiel, ked zacal upozadovat neweyho v prospech wacheho a vysledkom je problematicke auto pritom to auto ma v zaklade geneticky danu dominanciu
no a potom netreba zabudat, ze ten rozpad vitazneho timu ma priamo na svedomi horner

a takyto clovek by mal byt zachrancom ferrari? :slight_smile:
to naozaj su vo ferrari tak zufali, ze tam zoberu niekoho pod ktorym sa v jeho terajsom tie kyve stolicka? :slight_smile:

Horner ma v prvom rade vyznamny podiel na:

• 8 jazdeckych tituloch
  • 6 konstrukterskych tituloch
  • vybudovani top timu
  • jeho opatovnemu navratu na vrchol po konci jednej ery
  • udrzani Neweyho neskutocne dlho napriek lakavym ponukam od inych stajni
  • udrzani timu v top 3 asi najdlhsie spomedzi vsetkych timov
  • najviac vitazstiev tusim od roku 2000

A kto iny? Daj meno. :slight_smile: