Binotto „obdivuje“ Vettela, ale o druhom jazdcovi ešte nerozhodol | Magazín F1 - F1online.sk

Ale Schumacher přece jenom byl v Německu pojem, i když těžko říct, jestli to ještě platí. Taky nevím, jestli teď potřebují úplného nováčka. Jasně, že to záleží i na tom, nakolik koncern hodlá pustit chlup na celé dobrodružství :smile: .

Schumacher pojem je, ale Michael a ne Mick. :grimacing::grimacing::grin:

Vlastně to můžeme vidět i teď.
Mercedes + Schumacher.
To už nemůže být víc němečtější kombinace.

A Toto má velmi dobrou kalkulačku. :grin:

Mercedes myslím nikdy nepřicházel vážně v úvahu, měla jsem vždycky pocit, že právě s ohledem na minulé vazby s Michaelem a snad i určitou spolupráci s Mickem před akademií Ferrari ho potom Toto vzal aspoň jako náhradního jezdce, když Mick neměl vůbec nic. Sauber/Audi je v úplně jiné situaci. Ale neříkám, že to tak bude, jenom, že by mi to v tomhle případě nepřipadalo nelogické :woman_shrugging:.

Po tom, co se stalo 1.2.2024 je možné vše.
Mick tam může klidně být.

Ale jen si myslím, že by bylo lepší zacílit na Brazilii. I když ono to zatím vypadá, že budou rádi, že postaví nějaké auto, takže má velkou šanci.

Zatím, co jsem četl různé zprávy, a spekulace, tak to v Audi vypadá na průser. :grin:

PS: A jak fo má vlastně s Binottem?

Screenshot 2024-09-10 at 21.49.35

Ale jaký způsobem se EV prodávají?

Dotace, pak odmaznes DPH a auto za 1,1m máš za 650k.

No tak bez dotacii by bola topka v Europe asi Sandero…

Těžko říct, netuším. Ale musejí se dobře znát a Mick při své příslovečné slušnosti snad vycházel dobře s každým, kdo o to sám stojí :smile: . Pokud ovšem jsou už teď v situaci, že ze dvou jezdců musejí mít jednoho, který se bude “rentovat”, tak to opravdu nevypadá dobře.

To auto jsem snad ještě neviděl. :grin:
A to jsem venku celkem často.

Dacia Sandero si nevidel? vlastne v CR sa v tom segmente kupuje tusim fabia ci rapid, nie? Tie si snad videl.

Tak nemusí nutně tento ať, ale třeba nějaká propagace značky. :grin: Péro v RB taky není pro krásný úsměv. A i když pomineme ten přímý sponzoring, tak tam taky nějakou plechovku RB prodá.

I když je neco jinýho prodávat Audiny za 40k eur nebo oslazenej patok za euro. :grin::+1:

Oktavku, Fabii, Rapid, teď docela Scala.
To jsem viděl. :grin:
Skoro nic jiného ani nejezdí bych řekl. Je to 95% firemních aut. Možná 99%

Však právě. Vidíme, jak se to RB vyplácí, když mají jednoho pilota kvůli prodeji plechovek, a to je úplně jinak zavedený tým. Tím nechci říct, že by Bortoleto musel být špatná volba, ale zkušenosti z F1 by myslím byly do takového týmu docela vítané.

Já bych teda netvrdil, že VW s ŠA jsou na tom hůř, než Renault :grinning:

To je tak, keď pozeráš po babách a Sanderá si nevšímaš. :slightly_smiling_face:

Fakt jsem to nikdy snad u nás nevidel. :grin:
Asi to není tak hezké, abych za tím otočil krk.