Ale Schumacher přece jenom byl v Německu pojem, i když těžko říct, jestli to ještě platí. Taky nevím, jestli teď potřebují úplného nováčka. Jasně, že to záleží i na tom, nakolik koncern hodlá pustit chlup na celé dobrodružství .
Schumacher pojem je, ale Michael a ne Mick.
Vlastně to můžeme vidět i teď.
Mercedes + Schumacher.
To už nemůže být víc němečtější kombinace.
A Toto má velmi dobrou kalkulačku.
Mercedes myslím nikdy nepřicházel vážně v úvahu, měla jsem vždycky pocit, že právě s ohledem na minulé vazby s Michaelem a snad i určitou spolupráci s Mickem před akademií Ferrari ho potom Toto vzal aspoň jako náhradního jezdce, když Mick neměl vůbec nic. Sauber/Audi je v úplně jiné situaci. Ale neříkám, že to tak bude, jenom, že by mi to v tomhle případě nepřipadalo nelogické .
Po tom, co se stalo 1.2.2024 je možné vše.
Mick tam může klidně být.
Ale jen si myslím, že by bylo lepší zacílit na Brazilii. I když ono to zatím vypadá, že budou rádi, že postaví nějaké auto, takže má velkou šanci.
Zatím, co jsem četl různé zprávy, a spekulace, tak to v Audi vypadá na průser.
PS: A jak fo má vlastně s Binottem?
Ale jaký způsobem se EV prodávají?
Dotace, pak odmaznes DPH a auto za 1,1m máš za 650k.
No tak bez dotacii by bola topka v Europe asi Sandero…
Těžko říct, netuším. Ale musejí se dobře znát a Mick při své příslovečné slušnosti snad vycházel dobře s každým, kdo o to sám stojí . Pokud ovšem jsou už teď v situaci, že ze dvou jezdců musejí mít jednoho, který se bude “rentovat”, tak to opravdu nevypadá dobře.
To auto jsem snad ještě neviděl.
A to jsem venku celkem často.
Dacia Sandero si nevidel? vlastne v CR sa v tom segmente kupuje tusim fabia ci rapid, nie? Tie si snad videl.
Tak nemusí nutně tento ať, ale třeba nějaká propagace značky. Péro v RB taky není pro krásný úsměv. A i když pomineme ten přímý sponzoring, tak tam taky nějakou plechovku RB prodá.
I když je neco jinýho prodávat Audiny za 40k eur nebo oslazenej patok za euro.
Oktavku, Fabii, Rapid, teď docela Scala.
To jsem viděl.
Skoro nic jiného ani nejezdí bych řekl. Je to 95% firemních aut. Možná 99%
Však právě. Vidíme, jak se to RB vyplácí, když mají jednoho pilota kvůli prodeji plechovek, a to je úplně jinak zavedený tým. Tím nechci říct, že by Bortoleto musel být špatná volba, ale zkušenosti z F1 by myslím byly do takového týmu docela vítané.
Já bych teda netvrdil, že VW s ŠA jsou na tom hůř, než Renault
To je tak, keď pozeráš po babách a Sanderá si nevšímaš.
Fakt jsem to nikdy snad u nás nevidel.
Asi to není tak hezké, abych za tím otočil krk.