Binotto o problémoch Audi: Taký dlhý zoznam som v živote nevidel | Magazín F1 - F1online.sk

Prvé predsezónne testy Audi pokazili problémy s technikou. Vzhľadom na to, že už v tejto sezóne nasadí vlastnú pohonnú jednotku, to nie je veľmi prekvapujúce. Azda nikto v nemeckej stajni si nerobil žiadne ilúzie, že všetko bude fungovať dokonale. Mattia Binotto pripúšťa, že jeho tím má čo robiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225778/binotto-o-problemoch-audi-taky-dlhy-zoznam-som-v-zivote-nevidel

Čekal někdo od Binotta něco jiného?

Muze to byt pravda a nemusi, za me je lepsi mit takovy seznam na stole ted nez byt prekvapeny po prvnim treninku.

Binotto chce len jedno a to: porazit Ferrari, koli tomu, ze ho vyhodili!

Nemyslím si, Binotto bude chcieť ukázať, že dokáže byť dobrým šéfom tímu a dokonca, že vie postaviť tím od nuly … len neviem ,či sa mu to podarí … :frowning:

Binotto mal sefovat vyvoju a post sefa teamu mal nechat niekomu, kto to zvlada. Ze mu nestacil jeden fail na poste sefa vo Ferrari mi je divne, ked za par mesiacov, v pripade, ak Audi nebude mat progress, ho moze postihnut podobny osud aj tu. Ale tak asi $$$ alebo ego?

Však šéf týmu je Wheatley.

1 Like

Ok, nevyjadril som sa presne. Podla info je sefom projektu Audi F1.

Ex-Ferrari team chief Mattia Binotto heads up the project, while former Red Bull stalwart Jonathan Wheatley is Team Principal

To bola jeho ambicia aj vo Ferrari. On chcel Vignove kreslo. Tam mu to nevyslo, tak to robi v Audi. BTW narodil sa a vyrastol vo Svajciarsku, a tam aj teraz pracuje.

Aj Horner bol roky v RB bez uspechu a nevymenili ho… Skor ci neskor ten top tim o ten titul bojovat bude. Je to len otazka casu/rokov. A vo ferrari funguje - neni titul, treba vymenit. A prave ta nestabilita tam najviac skodi… Samozrejme to talianske prostredie, bez posili spoza hranic :smiley: Tam je tych faktorov viac… ferrari je proste rodinna firmicka.