Binotto by nepodpísal Hamiltona? Svoj názor si radšej nechám pre seba, odkázal Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Keby Mattia Binotto zostal šéfom Ferrari, Lewisa Hamiltona by nepodpísal. Znamenalo by to však, že by si ponechal Carlosa Sainza? Práve on totiž španielskeho pretekára podpísal v čase prvej vlny pandémie a potom s ním predĺžil kontrakt o ďalšie dva roky. Sympatie tam teda, rozhodne, boli, ale sám Carlos hovorí, že sa k Binottovi radšej nebude vyjadrovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174645/binotto-by-nepodpisal-hamiltona-svoj-nazor-si-radsej-necham-pre-seba-odkazal-sainz

Škoda že není více sdílný, to by mohlo být zajímavé. Třeba byl původní plán Binotta po vyhození Vettela nabrat Hama :smile:

1 Like

ak to pochopil tak, ze hamiltona by nepodpisali, aby mohol sainz robit poctivu dvojecku leclercovi, tak je jasne, preco sa nevyjadril. pri jeho prestupovej kadencii bude potrebovat tieto dvere este otvorene.

Ved tak nejako to Binottove vyjadrenie aj znelo. Ze Leclerc si sasluzi zozat ovocie poctivej prace sam ci ako to povedal.

Ale keď tam Binotto mal Leclerca so Sainzom, tak Leclerca sabotoval vždy keď sa dalo a Sainza pretláčal tak okato, že to videl každý.

2 Likes

Silverstone 2022 bol extrém… doslova tam keby išli na to logicky pitnú dvoch naraz a keby nelogicky po Ferrari tak iba Leclerca a oni vytvorili Binotto factor a pitli Sainza.

1 Like

a myslis, ze o tom rozhodoval sam Binotto, alebo sa len zastal svojich strategov?

1 Like

Pokiaľ toto urobili jeho stratégovia ako vyvodenie udalosti a Nepitli leadera, tak sú idioti a je to na Binotta. Fred okamžite toho hlavného idiota nahradil Ravinom. Obetoval rok dal tam pomerne mladého neskúseného aby sa naučil. A posledné preteky napr Monzu zbiera ovocie pomaly. Mne sa páči ako Ravin aj riskuje, keď to auto není top a skúšajú rôzne stratégie.

1 Like

„Nech sa do konca sezóny stane čokoľvek, chceme ju zakončiť čo najlepšie so ziskom pódií alebo víťazstva.

Doufam ze to jeste jednou pred odchodem cinkne, navic jestli bude mit nekdo otevrenou cestu k navratu do Ferrari tak je to Sainz.

Sainz sa tam ale kedy chce vrátiť? Pokiaľ Lec výhra titul ten tam bude dokedy bude mať výkonnosť a pridá sa Ollie. Ďalej máme v nižších sériách tiež Ferrari talenty. Ja návrat Sainza nevidim reálne už o 3 roky bude pomaly starý.

1 Like

Kludne sa moze naskytnut prilezitost. V F1 nikdy nevies. Bearman dostane vyprask od Ocona, Sir od Leclerca a ohlasi koniec a Ferrari ma zrazu miesto pre silnu dvojocku.

HAM nebude ve Ferrari vecne a SAI neodchazi na zaklade spatnych vykonu, proste ma smulu ze se to tak vsechno sebehlo.

A Bearman neexistuje a iný jazdci? Prečo zrovna Sainza keď o dva tri roky to nebude už dávať zmysel.

Těžko říct, co přesně Sainz myslel, ale pro mě to posiluje dojem, který z Binotta mám, tj. že není osobně moc statečný a tím není v jednání úplně rovný. Ale je to jen dojem :woman_shrugging:.

1 Like

Pripomína mi to RB, ktorý sa nikdy nebál agresívnej stratégie. Vždy si idú svoju stratégiu podľa seba a nepozerajú na ostatných. A keď nemajú čo stratiť, tak vyskúšajú aspoň niečo spraviť inak, presne ako Ferrari s Leclercom v Monze. :+1:

1 Like

Nerikam ze to tak bude, Sainz se osvedcil, jeho odchod je spise vymena Ferrari - Mercedes ( Williams ).

Ja se opravdu nemohu dockat na jak porovnani Lec vs Ham tak i na to jak k oboum bude tym pristupovat. Na jedne strane pilot, ktery tam krouzi nekolikatou sezonu a byl mu slibovan titul a pak pilot, ktery ma titulu 7 a neprestoupil tam rozhodne proto,aby " spolujezdci" pomohl zaridit titul .

Myslim, ze na venek to bude same pusinkovani a v pulce sezony to bude Ham vs Rus :grinning:

2 Likes