Berger: Ak Newey prestúpi do Mercedesu, Verstappen pôjde s ním | Magazín F1 - F1online.sk

Dočkáme sa ešte nejakých prekvapení na prestupovom trhu? O jedno by sa mohol postarať Adrian Newey, ktorý ešte stále neoznámil svoje budúce pôsobisko, no v závislosti od neho sa vraj môže zmeniť aj zamestnanecká príslušnosť Maxa Verstappena. Ak by bývalý technický riaditeľ Red Bullu prestúpil do Mercedesu, Verstappen pôjde s ním, myslí si Gerhard Berger.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158782/berger-ak-newey-prestupi-do-mercedesu-verstappen-pojde-s-nim

Newey v M by bola úplná bomba, ale nechcem si dávať falošné nádeje. Uvidíme, keď sa rozhodne.

Všichni víme, jaký má kvality Adrian. Ale, že by Max nedůvěřoval Red Bull inženýrskýmu týmu a radši odešel za Adrianem? :slightly_smiling_face:

Komu si fandil pred rokom 2010 ?

Může to být celý kompot a takový je třeba dohodnutý plán. Já bych se toho být Hornerem bál, ale nač malovat čerta na zeď :smile:

no newey si teda dava riadne na cas :slight_smile:
uz predsa malo byt iste, ze pojde do ferrari, potom vraj do astonu, potom jeho manazer eddie naznacil mclaren,…
som fakt zvedavy, ze kde nakoniec skonci a ake podmienky si vyjedna.

Ani ten McLaren nemusi byt nerealny. Celkom pekne sa vysvihli, zdroje ci potencial tam je a pilotov maju tiez dobrych. Auta robia, takze by mozno aj boli radi, keby mu mohli nejaky projekt cestneho auta zverit ak by mal zaujem.

Ak teda Newey v sebe nedusi zast voci McLarenu za casy minule, ale ten team je urcite nieco ine ako bol za Dennisa.

V zásade McLaren, krásne časy a súboje v podaní Häkkinen, Coulhard, Räikkönen. Spolupráca s Mercedesom bola aj vtedy super a som rád, že M sa rozhodol ísť do toho samostatne.

Pevne verím, že sa vrátime naspäť na stratené pozície :heart:

načas si dáva len s médiami, v takýchto prípadoch sa nerobí nič na poslednú chvílu a tí čo to majú vedieť to vedia a myslím si že aj zmluvy sú už dávno podpísané

OK a dôvod preklopit sa z McLarenu na Mercedes bol u Teba aky ?

Mám rád Mercedes :heart:

toto by sa uz prevalilo, ze podpisal
aj o lujzovi sa dozvedeli media a preto prislo oznamenie tak rychlo

Len sa nedaj, chce asi ukazat na to, ze si prezliekol kabat podla pocasia…
U mna to bolo rovnako…
Mika David
Kimi
Juan
Luis

1 Like