Bearmanovi pomohol s postupom iRacing: Neviem, prečo to nerobia všetci | Magazín F1 - F1online.sk

Ak si myslíte, že „počítačové hry“ a nadšenie pre simulátory neovplyvňujú súčasnú Formulu 1, ste na veľkom omyle. Max Verstappen bol prvý, kto začal prinášať do tohto športu alternatívne prístupy k voľbe jazdeckej stopy a jazdeckému štýlu, ktoré sa naučil doma v obývačke. Môžeme očakávať, že tento trend bude pokračovať s nastupujúcou mladou generáciou. Posledným príkladom je Oliver Bearman.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193617/bearmanovi-pomohol-s-postupom-iracing-neviem-preco-to-nerobia-vsetci

Origo clanok sa mi hladat nechce, ale tu v preklade to Bearman nepovedal stylom “preco vsetci nevalia iRacing” ako to naznacuje nadpis. Povedal, ze isiel blizsie a blizsie k muru a nechape, preco to nerobili aj ini. Az potom spomenul iRacing. Bud je teda zle prelozeny clanok, alebo nadpis zasa zavadza.

2 Likes

V clanku to tu je jasne: „Snažil som sa ísť čo najbližšie k múru, až som sa ho dotkol. Neviem, prečo to nerobia všetci. Ja som volil túto stopu už od prvého tréningu. Bolo to ako v iRacingu,“

A podla mna ani nadpis nezavadza aj ked chapem ze niektori ho mozu tak pochopit

No zrovna IR netrpí na dobrú fyziku. Ale hej naučiť sa stopu a okruh určite áno.