Len by som to upresnil, ze ta vseobecna istota nepanovala v tom, ci uz je pripraveny na F1. O jeho talente nepochyboval nikto, obrovsky zaujem mal Mercedes, Red Bull mu ho vyfukol hlavne vdaka tomu, ze mu hned zaistil sedacku v F1 namiesto dalsich juniorskych serii.
Presne ako pises spolu s @Henry_Ford, az cas ukaze. Hype je hlavne okolo Antonelliho, ale aby nebol predcasny, o takych talentoch sa uz narozpravalo vela. Svojho casu aj Hulk, Grosjean, Vandoorne, de Vries, Pourchaire, atd boli povazovani za buducich Schumacherov. Velmi malo talentov sa vobec do F1 dostane, este menej sa dokaze adaptovat a este menej sa dostane aj do konkurencieschopneho auta.
Drzim im palce, ale este realne nic nedokazali, tak by som krotil ocakavania.
To je pravda, ale z biznis pohladu sa to timom neoplati. Pre nejaky stredopolovy tim ma vacsi zmysel jeden platic, ktory im donesie miliony ako mlady talent, ktory sice zajazdi lepsie vysledky, ale v tom aute aj tak zazrak neurobi a po roku-dvoch odide do lepsieho timu. Dava to zmysel jedine pre RB, ktory ma dva timy a B tim ma (povodne mal) na to, aby vychovaval jazdcov pre Acko.