Bearman takmer zmeškal svoju premiéru vo Ferrari. Jeho manažér si nedobil kredit… | Magazín F1 - F1online.sk

Formulová premiéra Olivera Bearmana nebola vôbec jednoduchá. Veľkú cenu Saudskej Arábie musel odjazdiť bez poriadnej prípravy, keď ho Ferrari povolalo doslova na poslednú chvíľu. Chýbalo vraj len málo, aby zmeškal ešte aj tretí tréning. Jeho manažér mal totiž problém, pri ktorom budete mať pocit, že ste sa vrátili v čase o dvadsať rokov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174082/bearman-takmer-zmeskal-svoju-premieru-vo-ferrari-jeho-manazer-si-nedobil-kredit

vasseur len prezvana ked mu vsetci musia volat naspat? :grin::grin:

1 Like

Mozno tiez nema kredit :grinning::grinning:

2 Likes

Mimo tému. Dnes som sa dočítal, že vraj bol Schumacher na svadbe svojej dcére. Vraj na vozíku. Nuž neviem tí novinári …Je to banda . Samozrejme sa mi to nechce absolútne veriť, ale napísal som to ak to niekto nezachytil. Ja osobne tomu neverím .

Tam to zobrali s tym rozpoctovym stropom zhurta, ziadne pausaly :rofl:

1 Like

tiež som to čítal z viacerých zdrojov,dokonca,že oddával dcéru…hostia museli odovzdať mobily aby nikomu neprišlo na rozum niečo pofotiť…zdá sa mi to nepravdepodobné…

K Oltáru ju viedol Mick. Ale novinári no.

1 Like

Svadba jeho dcéry bola v súkromnom sídle Schumacherových na Malorke. Ako už aj spomenul iný diskutujúci, hostia museli odovdzdávať mobily - pravdepodobne aj jeho brat Ralf. Ono, Michael možno niekde v tom areáli bol, ale určite nie v plnohodnotnom zdravotnom stave. Možno len ako pripútaný na lôžko. :frowning: A to ako to niektorí nafukúju aj napriek tomu, že rodina si to neželá je extrém.

A zase treba rozlišovať novinárov a “novinárov”. Máš bulvárnych novinárov, ktorí sa nebránia absolútne ničomu a potom serióznych, ktorí ctia etické zásady. A teda, nešpekulujú nad jeho zdravotným stavom alebo to v akej “forme” a či vôbec bol na svadbe svojej dcéry. Je to ich súkromná záležitosť a to treba rešpektovať.

2 Likes

Novinarum staci prijmeni Schumacher, jmeno si dosadi podle potreby, minule jsme se tady o tom bavili, typicky priklad medialniho zm-rdstvi, ja abych lital po svatbach a zjistoval jestli tam byl nebo ne :rofl: abych byl medialne gramotny.