Bearman si sype popol na hlavu: Chcel som priveľa a priskoro | Magazín F1 - F1online.sk

Na prvú nehodu v tejto sezóne sme nečakali veľmi dlho. Už po 40 minútach úvodného tréningu na VC Austrálie sa o ňu postaral nováčik Oliver Bearman. Pilota Haasu to mrzí, keďže kvôli nehode prišiel o celý zvyšok piatkového programu a mechanikom zbytočne vyrobil prácu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189904/bearman-si-sype-popol-na-hlavu-chcel-som-privela-a-priskoro

Podľa mňa v Mercedese naložili Kimimu jednu jedinú vec pred dneškom=neurobiť toto

A trať si najprv ohmatkať a on to asi po Monze pochopil.

Lebo Albert park je náročný okruh.

Či strácaš polsekundu na kolegu v piatok je jedno ak to nerozbiješ v sobotu.

Aj Bortoleto k tomu pristúpil veľmi zodpovedne a radšej išiel pomaly ale ďalej.

Lawson podľa mňa to isté …po Tom prvom strechu to radšej ukludnil.

Hadjar tiež

Olie to bohužiaľ nezvládol a moc tlačil a prestrelil čo ho stálo aj kopec času keď 2 tréningu nejazdil.

Ale osobné nečakám, že takto to bude vyzerať aj zajtra.

presne toto som pisal minule… netreba jazdit na 101% toho co viem, staci 95. Urcite prvych par zavodov a urcite v horsom aute, ako ma Haas… minuly rok sedel vo F. tam si moze dovolit trochu viac, v Haase nie…

On minulý rok jazdil aj v Haase predsa

1 Like

Bearman to prepalil. Antonelli, Lawson, Bortoletto isli konzervativne. Lepsie nazbierat nejake data ako skoncit prvu GP v bariere hned v piatok. Doohan si dal asi zalezat aby bol okolo Gaslyho, Hadjar ok.

1 Like

“Monopost nezniesol príliš optimistický prejazd cez vnútorný obrubník, vyniesol ho až na štrk”
Já tedy vidím něco jiného. Žádný optimistický přejezd přes obrubník nevidím. Zatáčku doleva projel naprosto normálně ale odhadem o 1/2 metru minul atak apexu v pravé zatáčce a proto se dostal až na štěrk.

1 Like

ale takto pred rokom jazdil miesto Sainza v S.Arabii… Skoncil 7. A v Q 11ty…