Bearman: Nemôžem urobiť viac, aby som dokázal, že mám na F1 | Magazín F1 - F1online.sk

Oliver Bearman získal v Saudskej Arábii niečo možno ešte cennejšie než titul vo Formule 2. Britský mladík bol v neľahkej situácii a uspel. Dokázal, že môže byť rýchly už od úvodných kôl, čo je v súčasnej Formule 1 azda najcennejšie. Teraz má pred sebou tú najťažšiu prekážku – získanie jednej z dvadsiatich sedačiek na štartovom rošte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146779/bearman-nemozem-urobit-viac-aby-som-dokazal-ze-mam-na-f1

Mohol este porazit Leclerca…

Mohl toho ukazat mnohem vice, kdyz to porovnam se zaskokem de Vriese v lonskem AT, neni na miste delat oslavne zavery, ta dve auta se nedaji porovnat.

Ale chapu, ze je treba cukrovat a zvysovat hlas pri kazde okolnosti, rozbijet letosni vizi.

Pripomenu debut Buttona, i kdyz nedojel.

1 Like

Mohl vyhrat Q i závod…

1 Like

Tak když s 2 nejrychlejším autem nepostoupí ani do Q3 a řekne, že víc dělat nemůže, tak je něco špatně.
Evidentně má ještě čas. :slight_smile:

1 Like

Hele jsi moc prisnej, Bearman opravdu predvedl výborný výkon. Měl jeden FP na pripravu i setup, odjel to tak, jak se ocekavalo z pohledu týmu. Určitě bych ho tam radši videl, než Magnussena, Searganta, Tsunodu, Ricciho a Strolla

Hele jsi moc prisnej, Bearman opravdu predvedl výborný výkon.

Hlavny ciel mal nerozbit auto :grinning:

1 Like

Já jeho kvality znám.
Už vloni jsem psal, že Bearman patří do F1, že bych ho viděl klidně ve Ferrari.

Že se lidi probudili až teď, tak za to nemohu.

Jsi rozený lovec talentů. Jestli nejsi náhodou Helmut Marko osobně a tu profilovku máš jako rafinovanou lest :smile: !

2 Likes

Vyhraj titul F2, tam bych začal. Uvidíme jak se porovná s Antonellim. Bylo to dobré co předvedl, no myslím že jsou i jiní kandidáti co by se neztratili.

Já jsem to psal ještě dřív, takže si to jen zkopíroval. Ale Bearman loni jel top nebo nic a to taky není dobrý, to Vesti předváděl v tomhle ohledu lepší jízdu

1 Like

Palmer a Maldonado se svyma titulama GP2 stale cekaji na prilezitost v top týmu :grinning:

Ale někteří jak jsi psal výše, by už vypadnout asi měli.

1 Like

Asi není důvod. Kdyby byl, tak by tam už nebyli.

Pravda, další Piastri tam zatím nečeká :slightly_smiling_face: Jestli i Ricciho vzali do juniorky raději než Lowsona, co naděláme :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Pravda, žádnej talent, jako Piastri v F2 momentálně není …

Podľa mňa ten Haas nie je až taký dobrý nápad. Je to úplne zbytočný tím bez žiadnej pridanej hodnoty, ktorý len potrebuje veľkých sponzorov aby jeho autá mohli vôbec jazdiť a nie talenty. Zato sa aj Steiner radšej porúčal odtiaľ.

1 Like

Puff je sláb, již nemá sílu orodovat za Antonelliho, procitl :open_mouth:

1 Like

Vydrž, Kimi se teprve rozkoukává.
Babymu trvalo rok a půl, než ho v F2 dokázali protlačit nahoru.

1 Like