Bearman ľutuje pozdravy „ciao“ Lawsonovi a Gaslymu | Magazín F1 - F1online.sk

Bol Oliver Bearman nespravodlivo prehliadnutý ako jazdec dňa? Samozrejme, kandidátov by sme našli viac, ale ak by sme mali vybrať jazdca, ktorý sa nám postaral o najviac akcie a najviac manévrov, bol by to anglický mladík, ktorý v nedeľu poskočil zo sedemnásteho miesta na desiate – po diskvalifikáciách oboch Ferrari dokonca na ôsme. V pretekoch sa prezentoval obrovskou sebadôverou, ale po ich skončení opäť prehovoril o niečo skromnejší Ollie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192490/bearman-lutuje-pozdravy-ciao-lawsonovi-a-gaslymu

Dalsi uplakanek.

1 Like

Uplakanej? Media z takejto prkotiny spravili totalny problem a chudak Bearman teraz len hasi cudzi poziar

1 Like

No a? Ma si za tim stat.

1 Like

Verstappen, Hamilton alebo Vettel (vo svojom prime) by sa za to nikdy neospravedlnili a zautocili by na media a tak to ma byt, ked robia kauzu z nicoho. :slight_smile:

2 Likes

Don’t feed 8 time banned troll

Tak si mozes vybrat ci mavnes nad prkotinou rukou alebo budes do krvi bojovat :smile:
Ja som obecne splachovaci clovek takze mi toto pride ako zbytocna zalezitost

Nebo můžeš mít prezidenta, co planuje útok na jinou zemi přes groupchat, kde pozve i novináře a neví o tom

Takze Bearmana by mal lanit Helmut. ten jazdi s pritlakom na predok.

Ollie zjavne vie, ako je dnes svet az choro “hyperkorektny” a lutuje “ciao”…
No nema dovod. Nenadaval, neurazal, neukazoval “fuc.kera” atd., ale prejavil uprimnu radost po peknych manevroch a to chce urcite vidiet vacsina divakov :slight_smile:
Jedine, ze by sa obaval, ze sa mu to “vrati” :sweat_smile:

8 Likes

Podľa mňa to bola iba úprimná radosť a veľmi milý a vtipný moment.

Ak toto niekomu vadí tak, už je ozaj zrelý na liečenie.

Tak ako píšeš nebolo to nijak výsmešné…len je jasné, že v kontexte s Lawsonom to mohlo vyznieť zle a tak pár ľudí začína overreact.

4 Likes

Btw ja si myslím, že Ollie to aj v aute zopakoval aj pri overtakeu na Gaslyho, len preto, že si uvedomil, kto bol to 1. auto a ako to vyznelo a ako sa teraz niektorí opustia.

Nemusis do krvi bojovat, staci si stat za svojim a poslat ich jednoducho do prdele. Presne ako to robi Verstappen, presne ako to robil kedysi Vettel. :slight_smile:

PS: Vidim, ze je tu opat najazd trolla a z diskusie o Bearmanovej kauze “Ciao” velmi plynule a prirodzene premostil na americku politiku. :clown_face:

1 Like

To vis, v realu se s nim nikdo nechce bavit, tak to zkousi tady.

2 Likes

Frajer ma pravou radost, kdyz nalozi svym traktorem nekoho a ted se musi omlouvat. :smiley: Lidstvo a tahle novinarska spina jde fakt smerem do prdele…

Po dlouhy dobe prijdu neprihlasenej na forum a co nevidim… Honzik ma zase rudo v ocickach a posle sem prispevek o US politice. :smiley: :smiley: :smiley: Doufam, ze zase bude nekomu vypisovat, jak nema nic k tematu.

3 Likes

Pamätám si, že svojho času tuším Magnussen alebo Perez po predbehnutí niekoho označili slovom “he’s not too clever that guy hahahah”

Čiže “ciao” je ešte okej :smile:

3 Likes

Ale tři blbci se chytli hned :smile:

Jezko ho zatial pekne vyfakoval, tak je tu druhy pokus na @rozvazane_boty :joy:

3 Likes

Dúfam, že mladý nikdy nič nevyhrá, aby sa potom nemusel ospravedlňovať, že niekoho musel počas pretekov predbehnúť…
Je ešte moc mladý, bez životných skúseností, tak nech mu je odpustené…

Ale veď Ollie sa neospravedlňuje za predbehnutie, ale za to Ciao