Bearman kritizuje Cunodovu “veľmi nebezpečnú” jazdu plnú “zúfalých manévrov” | Magazín F1 - F1online.sk

Júkimu Cunodovi horí pod zadkom. Tak nejako si vysvetľuje Japoncove manévre z Austinu Ollie Bearman, podľa ktorého nemajú čo robiť v civilizovanom motoršporte. V nedeľu na jeden z nich sám doplatil, keď sa pokúsil pilota Red Bullu predbehnúť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217112/bearman-kritizuje-cunodovu-velmi-nebezpecnu-jazdu-plnu-zufalych-manevrov

Co to mele? Tsunoda ho tam vyskolil jak prvnacka. Bearman by se tam nikdy nevesel a dalsi zatacku by nikdy z tyhle pozice netrefil. Nemluve o tom, ze nez to Tsunoda zavrel, tak tam nebylo ani misto na dalsi auto… Nemluve o tom, ze se tam priritil rychlosti, kterou tam nejeli ani v kvalde. (: Osobne doufam, ze tam Bearman dalsi sezony nebude. V Cine po kazdym predjeti vyrvava ciao, jak kdyby jel o titul a ve SPA fuckuje. Cota netreba komentovat. :clown_face:

1 Like

Tak podle komisaru takhle jezdit mohou oba. Yuki svou pozici udrzel :+1: a Olie jedno misto ztratil. Tak ja mam jasno v tom jak se ma jezdit.

Olie vitej v F1.

na tom mieste sa predbieha tak, ze to tam hadzes tesne predtym, nez sa rozsiri ta zakruta.

cunoda ma samozrejme pravo ist tam po vnutrajsku a nedovolit ten dive, ale nie tvarit sa ze tam miesto necha a potom cuknut dolava.

toto bol jasny moving under braking a mala byt penalta 5s, alebo aspon ciernobiela vlajka.

1 Like

Juki tam spravil to iste ako Kimi2 Sainzovi, len trochu skor a Ollie to hodil na travu + dostal hodiny.

ten predbiehaci manever nemal najmensiu sancu na uspech. keby to Tsunoda neuzavrel tak to skonci koliziou. Bearman nemal najmensiu sancu vyjst z tej zakruty uspesne.

1 Like