Bearman každým kolom naberal sebadôveru: Mal som ešte rezervu | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď sme to z jeho úst nepočuli, Oliver Bearman má za sebou určite najlepší deň v živote. Anglický mladík bol po kvalifikácii sklamaný, že sa nedokázal dostať vyššie než na jedenáste miesto, ale v pretekoch si to vynahradil. Dokázal postúpiť na siedmu priečku a pri premiére s Ferrari vybojoval svojich prvých šesť bodov. Po pretekoch bola na jeho tvári vidieť úľava a spokojnosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146236/bearman-kazdym-kolom-naberal-sebadoveru-mal-som-este-rezervu
1 Like

Well done ollie :sunglasses:

2 Likes

Hlavně doufám, že se sedačky v F1 opravdu dočká. Stejně jako Lawson, opravdu ho v AT měli nechat, mohl už letos sbírat zkušenosti.

3 Likes

Rici out. Seargant out. A mame dva :wink:

Len ak 5 rokov podpriemerny Ricciardo pojde do Red Bullu veď haha. Mozno pre dobro sportu, ak tak… P1 + P8 s Ricciardom (ak bude mar dobry den), je lepssie ako ked ma Red Bull P1+P2 s Perezom.

Naspat k teme - obaja spominani mladici snad dostanu moznost. Hulkenberg, Magnussen, Ricciardo, Bottas - vsetko nuda a šeď a oberaju sikovnych mladikov o sedacku. Su ako destilovana voda, bez chuti a zapachu.

1 Like

Jsem pro, ale nevím, jestli to bude stačit :smile: .

Je to tak, bez všech jmenovaných bych se na roštu klidně obešla. To je přesně ten zahnívající rybník současné izolované F1, týmy vůbec nic nenutí trochu riskovat a dělat změny. Stačí jim v některých případech prostě existovat.

Tak, tak a z mladych tu mame potom len mena aako Sergeant a Cou ktorych najvacsia (jedina?) vyhoda je narodnost. A Cunoda vdaka ktoremu ma aspon jeho team zlavu na motory, hadam ale ok, jeho by som este prijal. Ale aj rak cca tretina roštu (po zenite + bez talentu) je neatraktivna. Kvoli nim tu nemame novych Leclercov a Norrisov.

Ale zbytocne tu mudrujem, F1 je na historickom vrchole sledovanosti, tak asi to vsetko funguje tak ako ma

1 Like

Chtělo by to víc sedaček, takhle těch opravdu volných je po odečtu platičů (penězi nebo národností) málo. K tomu piloti, kteří fungují jako taková jistota, že se zúčastní a moc toho pravděpodobně nerozbijí, což jejich týmům stačí, a je to jak to je. Dokud bude uspokojivá sledovanost, nic nikoho nenutí cokoli měnit :woman_shrugging:.

Udělal, co měl.
V klidu to dokroužil domů a ani pro to nic extra dělat nemusel.

To je přesně ono, co mohl víc udělat? Odjel hezký hladký závod, vzhledem k absolutnímu minimu zkušeností výborně - takže vlastně odkroužil :smile: .

Tak dal pár krásnych overtakov, nebál sa toho a útočil. Si chcel a čakal po 1h tréningu na jednej z najťažších tratí viac?

Už seděl vícekrát v F1 autě. Ať už v Haasu nebo v Pirelli testech.
Není zase takový úplný ucho. :slight_smile:

Ostudu neudělal, pěkný výkon.
Ale s přehnaným hypem bych byl opatrný :slightly_smiling_face:

1 Like

2 Likes

zabudol si na Strolla.
Ricciardo sa nevie najst, uz je to par rokov, tam to ruzovo nevidim.
Saergant na to asi nema a ani nebude mat.
Stroll uz zlomil palicu nad sebou sam, len to asi este musi docvaknut aj v majaku.
Magnussen je timovy hrac, ale jazdecky je na ceste dolu.
Z Bottasa je uz tiez skor instagramovy pajac ako pretekar. Z F1 viac berie ako jej dava. Uz davno som u neho nevidel preteky, ktorymi by sa pytal do top stajne.
To je stvrtina pola.

takto sa clovek tvari ked si potrebuje prdnut den po operacii slepaku…

1 Like

Netušil jsem, že větry můžou tlačit pouze na jedno oko.

Nezabudol som na strolla. Naschval skm ho nenapisal lebo je nerealne aby skoncil. S ostatnými súhlasím…