Bearman dominoval v strede poľa: Cieľom je bodovať v každých pretekoch | Magazín F1 - F1online.sk

Oliver Bearman predvádza po letnej prestávke úchvatné výkony. Len v posledných štyroch veľkých cenách získal 24 bodov a pevne drží svoj Haas v boji s Aston Martinom a Racing Bulls, čo sú veľmi silní súperi. Britský mladík napodobnil brilantný výkon z Mexika, v strede poľa nenašiel premožiteľa a šiestym miestom maximalizoval svoj výsledok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/219146/bearman-dominoval-v-strede-pola-cielom-je-bodovat-v-kazdych-pretekoch

Olíí, Olíí ole.
Letošní nováčci se podle mě povedli :slightly_smiling_face:

4 Likes

Na to kolik jich letos máme jsem očekával mnohem větší hromady třísek na trati a přitom by nezasvěcený divák řekl, že jsou to všichni staří ostřílení borci. Za mě taky velká pochvala.

1 Like

Líbí se mi, že takový Hadjar se už skoro nebere jako nováček. Od něj se dobré výkony považují už za samozřejmost. Jsem na něj v příštím roce hodně zvědavá. Ollie se rozjel parádně, jen tak dál. Mohl by to pódium ještě letos stihnout, líbilo by se mi to. Znamenalo by to tři nováčky v sezóně na pódiu, to by byla myslím docela bomba.

1 Like

Hadjar je asi nejviditelnější, ale taky má vedle sebe jako jediný taky skoro nováčka. TR je taky slušný tým, který letos bere většinu dílů od RB.
Ollie mě překvapuje, jak nemá problém porážet Ocona.
Bortoleto je zase pekelně rychlý dravec. Trochu mi připomíná Leclerca.
Kluci z Renaultu to mají hodně těžké, ale na dané možnosti nejezdí špatně. Doohan toho moc nenajezdil. Došly mu peníze.

1 Like

Ferrari rastie veľmi dobrá náhrada za Hamiltona :slight_smile:

2 Likes

Este aby im nezdrhol Leclerc, to bude velmi velka rana

1 Like

To sa samozrejme môže stať. Leclerc ak má rozum a chce v kariére niečo dosiahnuť, tak zdrhne. Hamiltona budú chcieť vyhodiť / nepredĺžiť aj sami.

Každý pilot F1 chce jazdiť za Ferrari… okrem tých, ktorí tam aj reálne jazdia a už vytriezveli (Alonso, Vettel, teraz Leclerc.

Hamilton by na tom mohol byť rovnako Vettel v Aston Martine, Schumacher v Mercedese, Raikkonen v Alfe Romeo alebo Massa vo Williamse – solídny pilot za vrcholom kariéry, ktorý svojimi skúsenosťami môže tímu pomôcť s vývojom. Hamiltonov problém však je, že stojí strašnú raketu 50 mio ročne a jeho tímový kolega za polovicu alebo tretinu (Leclerc, Russell) jazdí to isté alebo lepšie. A aj o jeho potenciáli na vývoj a komunikáciu s inžiniermi by som dosť pochyboval, dám krk na to že Leclerc, Rosberg alebo Russell mali so svojou inteligenciou ďaleko hodnotnejší imput pre vývoj a Hamilton okamžite konšpiroval a rozvracal tím.

1 Like

Ja si myslim, ze Leclerc by naopak mal odist z Ferrari. Viem, ze ho to tam emocne drzi kvoli otcovi a tusim aj Bianchimu, ale tolko rokov bez uspechu s jednym teamom uz zakonite musi mat negativny vplyv.

Problem je, ze ani nema kam odist. Mercedes je spokojny s pilotmi, forma Astonu do buducna otazna, McLaren nevyzera ze by chcel nieco menit a do RBR by pri ich zmyslani isiel len blazon.

Pre Ferrari by vsak bolo lepsie co najskor stiahnut tohoto Bearmana. Z Leclerca si vychovali super pilota, ktory je pripraveny na boje o titul. Lenze Ferrari nie je. To sa nebudeme bavit, ze Hamilton ich stoji astronomicke peniaze a to co zajazdil za sezonu on by asi ozaj odjazdil aj Bearman a skoro zadarmo

1 Like

Bearman tam je tutovka

A leclerc jak pises - aj by mal ale nema kam tak ostava

Tento rok sa prekvapivo vsetci novacikovia chytili, este nakoniec aj Lawson v druhej polovici sezony. Bearman je ale jednoznacne novacik roka.
Ocon nie je zrovna najlahsi timovy kolega o com sa presvedcil aj Alonso. Ollie ho specialne od polovice sezony slusne upratal.

1 Like