BBC: Lawson sa šance nedočká. Ricciardo má ochrannú ruku Hornera | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď to bude znieť trochu paradoxne, šanca na zotrvanie Daniela Ricciarda v tíme VCARB je vyššia než v prípade Júkiho Cunodu. Aspoň týmto smerom nás vedú posledné prestupové špekulácie. Japonský pretekár totiž zvažuje svoju ďalšiu budúcnosť a je to práve on, kto by sa od svojho tímu mohol odvrátiť chrbtom. Daniel Ricciardo naproti tomu pri súčasných výkonoch len ťažko môže dúfať v lepšiu sedačku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156666/bbc-lawson-sa-sance-nedocka-ricciardo-ma-ochrannu-ruku-hornera

Smutné​

3 Likes

racing.news

:rotating_light: BREAKING: Sergio Perez has signed new contract extension with Red Bull.

Everything has been signed and completed for a ONE year extension for Sergio Perez at Red Bull, so until the end of the 2026 season.

Official announcement expected before Canada.

Zobrazit překlad

edit: ma tam byt 2025, nie 2026 :+1:

Já pozval jsem tě domů, tenkrát se to ještě smělo. A tam jsem zjistil, že máš hladký bílý smělý tělo

1 Like

to citujes Feriho?

K čemu ma Red Bull jezdeckou akademii, když Tsunodu mají skrz prachy Hondy, Ricciho skrz prachy na marketing, Pereze skrz sponzory? Skoro bych řekl, že Red Bull dostává od mateřský společnosti míň a míň, proto dělají takovy nesmysly🤮

Já tomu nerozumím už. Já jsem strejda od vedle.

2 Likes

ved o tom tu bol aj clanok ked Hornymu tieklo do topanok. Pokial motorsportu bude sefovat Marko, tak ziaden Lawson tam jazdit asi nebude.

1 Like

Lawson je jen dukaz toho, ze F1 neni o nejlepsich pilotech, bohuzel.

1 Like

Ale je v článku to pěkné spojení “občanská válka v Red Bullu” :smile: :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Ok, takže čekali na extra talent, jako je Max a teď už to mají jen na chlubení v PR tu akademii?

Ty peníze, co jim údajně Ricciardo přináší, si snad ani neumím představit.

Nevím proč, ale mám nějakého tucha, že se do skupiny RB vrátí Gasly.

Rici sa už nezdvihne a podľa mňa končí ja by som ho vymenil už v polovici sezóny ide o to či Horner si vie uznať chybu, že to bolo jeho angažovanie. Mať vo Visa RB lepšieho pilota tak by som tam dal Lawsona s Perezom a takého “Tsunodu” do RB.

to je mozno na mieste otazka, ci vobec Redbull vedenie chce aby VCARB prosperoval viesco.

Ví někdo, kdo má k Lawsonovi práva a na jak dlouho? Je ho škoda, ukazoval se šikovný.

Ricci ani Tsunoda nemají v F1, co dělat.
Peréz patří na 2-3 roky do nějakýho Williamsu, aby jim nasypal prachy a trochu je zvednul.

Drugo, Pourchaire, Lawson, Vesti, Doohan a spol. měli dostat aspoň na rok šanci.
Vyhodit je můžou vždycky, + by měli nejnižší smlouvu, místo toho tam jsou tihle dřeváci. :slight_smile:

1 Like

Neni tomu tak dlouho kdy to tak bylo, nejlepsi mladici z nizsich kategorii dostavali sanci a ten kdo se projevil, po tom sahli vetsi tymy. Slabsi tymy jim davali smlouvy na rok, nekdy menili i nekolik pilotu za sezonu. Sice si myslim, ze za to Bernie tem tymum vzdycky neco do rozpoctu prihodil, ale co uz, bylo to k dobru. Hlavne platilo kdyz se neprojevil tak sel.

Nesuhlasim s tym, ze Tsunoda nepatri do F1. Sice sa tam dostal vdaka honde, ale momentalne naplno ukazuje svoj potencial. Pravidelne boduje, nerobi chyby, casto sa odvazne pusta do subojov na trati. V sampionate je 10. a timovemu kolegovi naklada pretek co pretek. Do timov nevidime, preco sa rozhoduju tak ako sa rozhoduju, ale myslim ze Lawson by mal rozhodne dostat sancu, naopak Ricciardo vyzera, ze svoje sance dostal, je cas uvolnit sedacku dalsiemu.

3 Likes

Súhlasím s tebou, už pred sezónou som vravel presne to isté. Máme niekoľko vyslúžilcov v F1, niekoľko platičov a mladí šancu nedostanú… čo je veľká škoda. Radšej budem pozerať na mladých, hladných pretekárov, než na platičov, či starších pilotov za zenitom ako Ricci…

1 Like