Tak co čekat od jedinců, kteří se tady samo označí na fotce za fašisty a rAstor měl i avatara Goebblse. Tady dostavá forum slušně na prdel, to se musí nechat.
Jezka to uz nebavi
Sezona bude plynut aj bez mojich komentarov
Podla mna to tu nebavi uz nikoho, preto sa to tu tak zvrhlo. Chce to novu generaciu diskuterov…
To je tak, když odpad, pardon okraj společnosti má přístup k internetu. Nácek co neumí řídit tu píše svoje fantasy o popravách na základě národnosti a notuje si s multibanem, co je reálně chodící toxické dno. A přiběhne jim pomoct škopek, co si dal na úvodní fotku hitlerjungen a označí tam sebe a tady ty nácky co z nějakého důvodu tíhnou ke komoušům. Tady je fakt hotovo
Wau, fašista, co tu píše že Slovensko je zbytečný narod, Ukrajinci by měli vYset, neumí česky, dá si avatara Goebblese, mě tu bude poučovat. Jsi strašná lůza. 
Borec vyjel z domu (ze zoo), aby hned naboural auto, ten nemůže být v pořádku celkově
Chce to iny web na pozvanky
#elitarstvo
Vy ste jak v mclarene - tiez sa nevie kto z vas dvoch je jednicka a kto dvojka
Akurat to neni o pozicii v teame ale o statuse najvacsieho (dopln), a kompliment to nebude
Asi ano. Až do příchodu jedné extrémně útočné a extrémně černobílé skupinky to šlo. (V úvodu to tu bylo výborné fórum.) Po jejím příchodu to kopíruje osud fóra na f1sports.cz. Odkud nakonec prakticky všichni běžní uživatelé odešli a zůstali ti, kteří potom objevili toto fórum. No a ti zdatní uživatelé (@rHapo, @Bujdy a mnozí další) fakticky přestali přispívat. A ten, kdo zůstane a nenechá si líbit osočování a bezpředmětné výpady (například těžký ironik jako já), nakonec situaci nezlepší, mnohdy spíše naopak (snaha nereagovat, zkoušel jsem, a to docela dlouho, věčně fungovat nemůže, když uživatel x nepřestane dorážet, osočovat a očerňovat, v určitém momentu se prostě začneš bránit). Můj obdiv pro @Unleash_the_lion, který umí zůstat nad věcí. Nějaký systém pozvánek by obecně byla dobrá věc, ale redakce patrně potřebuje generovat návštěvnost, takže tu nechává některé hyperaktivní typy. Anebo nemá nervy moderovat diskuse, což se jí vlastně ani nedivím.
Prostě se kontrolovat bude, McLaren má problém 
Je toto šance pro Maxe? 
Myslis novou generaci nicku 
Ja sa teda divim, ze to tu admin nekoriguje, naposledy snad za homo momenty mal ban odbornik bob
Mne o toto ale nejde, ja sam tu uz nemam chut prispievat, “uzivam” si posledne tyzdne a potom sa presuniem na platformu, kde taketo kktiny nesu
Víc než to, přebírá otěže a že bude mít McLaren jistá podia v tuto chvíli tak uplně jasně nevidím. Vážně to pro Maxe vidím v reálné rovině, a to nepřeháním.
Vidíš a to bude ten turning point pro tohle forum. 
Pokud McLaren bude muset výrazněji upravovat světlou výšku, potom ano, otevírá se tu určitá skulina. Ferrari na to také poměrně výrazně doplatilo. Otázka ale je, zda McLaren opravdu má zásadní problém (týkalo se jich dejme tomu ono zjištění ohledně přehřívání titanových vsuvek), nebo pouze jednou zpackali nastavení. Pokud by to bylo jen o špatném nastavení pro jeden závod, potom to podle mého Norris bez problémů doveze.
Na konci roku koncim s F1 takze me tady taky neuvidite 
Nedivím se ti a držím place, ať se ji na jiné platformě líbí více. Osud fóra mě mrzí, když se tu začaly objevovat některé typy z f1sports, už jsem věděl, že je zle. (Ne všechny, ale stačí pár extrémně konfliktních případů a je vymalováno.)
Redakce by ale trochu zostřit měla, protože jinak odejdou všichni a ta návštěvnost tu nebude.
Sám jsem si říkal, jestli mi to stojí za to, ale nemám chuť udělat radost hogrovi a ovečce, když tu ti dva začali naprosto neomaleně “vyhazovat” jiné z fóra. Nebetyčná drzost.