Bayer upozorňuje pilotov na veľkú výzvu: Nemôžeme naprogramovať všetko | Magazín F1 - F1online.sk

Racing Bulls vstupuje do novej sezóny s najmenej skúsenou jazdeckou dvojicou. Stajňu naďalej trochu brzdí status prípravky Red Bullu a neraz vo svojej histórii zažila situáciu, keď vinou neskúsenosti jazdcov stratila nemálo bodov. Podľa generálneho riaditeľa Petra Bayera to však má aj svoju výhodu. Keďže sú piloti v prvom rade spokojní, že majú sedačku v F1, viac sa snažia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224720/bayer-upozornuje-pilotov-na-velku-vyzvu-nemozeme-naprogramovat-vsetko

Jojo, to samé se tvrdilo kdysi, když zaváděli povinnost mít 2různé směsi, nebo když dříve bylo ještě tankování. Nakonec to hodí do pc, provedou hromadu simulací pro každý okruh a hned bude jasno, jaká je optimální strategie využití energie.

no a este im to budu hovorit do vysielacky, ze co maju robit

nie som žiadny odborník na motory, ale neznačí ten obrovský airbox, že ma rbpt problemy s chladením, a potrebuje tam dostať viac vzduchu aj za cenu aerodynamickej straty?

to by si musel porovnat aj s bocnymi nasavacimi otvormi
niekto moze dat vacsie bocne a mensi ten horny, druhy to spravi opacne

1 Like

je to mozne. aj ked acko taky velky airbox na predstaveni nemalo. Uvidime ked bude prvy krat na trati.

1 Like

Ja som si to tiež hneď všimol a pozeral som na Audi a nemali také veľké nasávanie o