Autosport zostavil rebríček 50 najlepších jazdcov roka 2025. Norris chýba v TOP5 | Magazín F1 - F1online.sk

Já jsem se nenaštval, regulerně to ze sebe děláš skrze příspěvky o Alonsovi. Já jsem s tím v pohodě, výsledky jsou na trati, ne v tabulkách od fans Verstappena

2 Likes

Jestli někdo jako Bretnix s žebříčkem souhlasí tak jak je, s tím že Alonso za tuhle sezonu kdy se dostal reálně do TOP10 v F1 s Astonem není vůbec v TOP50, je to jeho právo. Já si o něm pak mohu myslet jen to že tomu rozumí jak koza petrželi nebo má jiný vlastní problém osobního rázu. Tak či onak, prostě osel :smile: Ale jak říkám, na to má právo :grinning:

2 Likes

Vždyť nenapsal ani důvod, proč to považuje za spravnou věc, jen opakuje stejnou větu, vo tu píše x let. Tak buď to vůbec nepochopil nebo nerozumí F1 nebo oboje😄

2 Likes

Upřímně já víc jak polovinu žebříčku neznám ani jménem natož abych věděl jak jezdili, ale Bretnix, který sleduje jen Alonsa a má problém pochopit F1, ví, že Alo tam určitě nepatří. :laughing:

Není nad to tady mít takovýho odborníka.

2 Likes

Je to jen nejaka silvestrovska tabulka, ale na nekoho to zapusobilo tak ze Emil je snad letosni mistr :rofl:

Zdá se, že tuhle tabulku zlatým šroubovákem nesestavovali. :slightly_smiling_face:

zdá se že platinovým. Gasly na 12. místě je fakt úlet. :smiley:

3 Likes

Gasly nepatřil letos ani do top 12 v F1😄

1 Like

Jak tady Situs vzpomínal ty jeho vlasy, tak možná to dostal za ten nástřel. :smiley:

1 Like

Gasly tvoří platinovým kladívkem. :hammer:
:screwdriver: Šroubováci prý mají krátké funkční období než se z nich stanou párátka. :upside_down_face:

… tak to dobrá práce letos :grinning:

3 Likes

Snad ho právě používá na Flavia.
To by mohlo Renault zachránit. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Tfuj, Gasly a Flávio, se šroubovákem obaleným nějakou bužírkou, hele fakt mi nekaž večeři, nech jim to do soukromí :nauseated_face::face_vomiting:

2 Likes

Dnes Ti chybí smysl pro humor. Seber se, vždyť jsou vánoce.

2 Likes

Seber se Ferdo, jsou Vámoce a ty tu od včera řeší sledování od Číny na tvým xaomi😏

1 Like

Čína tady leží na mozku pouze Tobě. Podle toho, že nikde nechodíš, tak si vystačíš pouze s domácím telefonem Tesla.

1 Like

Jj, nikam nechodím, proto jsem ti psal, že jsem byl třeba v Číně. No nic, to ti ta Vánoční nálada dlouho nevydržela soudruhu

Asi jsi tam byl jako dítě a když ses ztratil, tak Tě zapřáhli do práce. :grin:
Proto je tak nenávidíš. :rofl:

1 Like

Číňani jsou fajn a jedou :+1:
Huawei go! Ale auťáky Japonský.

1 Like

Tyhle domácí telefony už byly poměrně moderní. My máme ještě ty starší modrý, pak byly ještě červeny.
Fungujou pořád :+1::czech_republic::slovakia:

1 Like