Já jsem se nenaštval, regulerně to ze sebe děláš skrze příspěvky o Alonsovi. Já jsem s tím v pohodě, výsledky jsou na trati, ne v tabulkách od fans Verstappena
Jestli někdo jako Bretnix s žebříčkem souhlasí tak jak je, s tím že Alonso za tuhle sezonu kdy se dostal reálně do TOP10 v F1 s Astonem není vůbec v TOP50, je to jeho právo. Já si o něm pak mohu myslet jen to že tomu rozumí jak koza petrželi nebo má jiný vlastní problém osobního rázu. Tak či onak, prostě osel
Ale jak říkám, na to má právo 
Vždyť nenapsal ani důvod, proč to považuje za spravnou věc, jen opakuje stejnou větu, vo tu píše x let. Tak buď to vůbec nepochopil nebo nerozumí F1 nebo oboje😄
Upřímně já víc jak polovinu žebříčku neznám ani jménem natož abych věděl jak jezdili, ale Bretnix, který sleduje jen Alonsa a má problém pochopit F1, ví, že Alo tam určitě nepatří. 
Není nad to tady mít takovýho odborníka.
Je to jen nejaka silvestrovska tabulka, ale na nekoho to zapusobilo tak ze Emil je snad letosni mistr 
Zdá se, že tuhle tabulku zlatým šroubovákem nesestavovali. 
zdá se že platinovým. Gasly na 12. místě je fakt úlet. 
Gasly nepatřil letos ani do top 12 v F1😄
Jak tady Situs vzpomínal ty jeho vlasy, tak možná to dostal za ten nástřel. 
Gasly tvoří platinovým kladívkem. 
Šroubováci prý mají krátké funkční období než se z nich stanou párátka. 
… tak to dobrá práce letos 
Snad ho právě používá na Flavia.
To by mohlo Renault zachránit. 
Tfuj, Gasly a Flávio, se šroubovákem obaleným nějakou bužírkou, hele fakt mi nekaž večeři, nech jim to do soukromí 

Dnes Ti chybí smysl pro humor. Seber se, vždyť jsou vánoce.
Seber se Ferdo, jsou Vámoce a ty tu od včera řeší sledování od Číny na tvým xaomi😏
Čína tady leží na mozku pouze Tobě. Podle toho, že nikde nechodíš, tak si vystačíš pouze s domácím telefonem Tesla.
Jj, nikam nechodím, proto jsem ti psal, že jsem byl třeba v Číně. No nic, to ti ta Vánoční nálada dlouho nevydržela soudruhu
Asi jsi tam byl jako dítě a když ses ztratil, tak Tě zapřáhli do práce. 
Proto je tak nenávidíš. 
Číňani jsou fajn a jedou 
Huawei go! Ale auťáky Japonský.
Tyhle domácí telefony už byly poměrně moderní. My máme ještě ty starší modrý, pak byly ještě červeny.
Fungujou pořád