Autosport zostavil rebríček 50 najlepších jazdcov roka 2025. Norris chýba v TOP5 | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis v tom rebricku pada.

1 Like

0/10 ragebait :smiley:

Tabulka moderniho typu, nic v ni nesedi ale tak co uz, o nic nejde.

Este mohli pridat hokejistov do tohto rebricka.

Nič proti Kimimu, do budúcna mu fandím, ale aby bol v tomto roku výkonmi pred Albonom a Sainzom, to teda nie.

Alonso dostal přímo výškrt, ten je tam musel hodně nasrat :smile: Celej ten seznam je :poop:

2 Likes

Vyhrali titul tak je hrdý

dať Ayumu Iwasa pred Carlosa Sainza je už starecká d.e.m.e.n.c.i.a hlasujúcich?

Nevim, ale jsou hezci tety nez je Piquetovka, jsem nekonecne zamilovany do Slecny Fajn.

skor zavadzia. 15 krat.

Ale top 5 sedí, nie Michale? :thinking:

1 Like

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:…SAINZ…až tá ďaleko v zadu a pred ním nepodstatné, mená, čo nič tento rok v F1 nedokázali,:smirk::smirk::smile::smile::smile:

Nad tym som sa pozastavil aj ja. Alo nie, Ham ano. Na tomto to cele aj pada uz.

2 Likes

Je prijemne opet videt Kubicu v top 10. :+1:

3 Likes

Zajímavý žebříček.

Samozřejmě ho nelze brát doslova, ale zajímavý tím, že slučuje různé série. Verstappen jako král současného motosportu je bez debat. Osobně bych Hamiltona do padesátky nezařadil a mám podezření, že je to úlitba britskému prostředí. Nejde ani tak o špatné výkony jako o jeho ostentativní poraženectví, od profesionálního pilota bych očekával aktivnější přístup, když už se nedaří, alespoň bojovnost. Tady Hamilton nabízel jen skličující pohled. Ale v žebříčku je na chvostu, takže to není podstatná záležitost. Ovšem Bearman jako nováček si zaslouží být znatelně výše než Hamilton, tento bod laicky vidím jinak než autoři.

Alonso mimo - naprosto v pořádku, tady není co řešit. Ani bych to nezmiňoval, nebýt zuřivých názorů jedné skupiny, jak bude bojovat o titul mistra světa. Minimálně bych takové prognózy formuloval s hodně velkou opatrností. Tato kariéra je podle mě u konce. Jistě úctyhodná, dva titulky jsou stále dva tituly, jistě dlouhověká, ale formule bude patřit mladším.

Na závěr, vzhledem k tomu, že Ogier dorovnal rekordní titulový zápis Sebastiena Loeba v rallye, by snad měl číslo 2. Russell jako číslo 2 je trochu přecenění, jakkoli v první pětce své místo má.

3 Likes

Asi si nepochopil tu tabulku, to není podle tvých nesympatií, ale výkonů v roce 2025, nacož tu někteří upozornili

Což jen potvrzuje, že Alo měl být v top 10.
Btw není ti to trapný tu 5 let v kuse psát, že Alova kariéra skončila? Však tím ukazuješ jen svojí zapšklost a neschopnost vidět věci realisticky

2 Likes

A hele, kdo se ozval? Najednou jsou “enemies” Jos a David názorové vzory. :grin:

@Jos_Is_Back @Daaviid23
Blahopřeji, kluci, Hogr se na vás začal odvolávat. Váš názor potvrzuje, co si Hogr myslí.

Dneska je to samé překvapení.

1 Like

Trochu lepší Lance Stroll byl maximálně Vettel, který měl co dělat, aby Strolla porazil.

A já jen ukazuji, že vícero lidí vidí Alovu výkonnost, ty ze sebe dobrovolně děláš de-bila

2 Likes

Napiš to Autrosportu. To oni ho tam nezařadili.

Poslední větu výše jsem vymazal, abych nehrotil astmosféru, ale zbytečně, někdo se tu naštve spolehlivě za všech okolností. Jen tak dál.

1 Like

On ze sebe nedělá d.ebila, on je. :smiley:

2 Likes