Autosport: Aston Martin chce získať Neweyho, ponúkol mu štedrý kontrakt | Magazín F1 - F1online.sk

toto všetko dostane u Ferrari + značka Ferrari eternal zapís všade. A Taliani mu určite zabezpečia nejakú krásnu villu s Talianskymi slečnami aby nemal problémy ako Horner. A kto by chcel dožívať v upršanom Anglicku, keď môže dožiť na ITA plážach?

1 Like

Nikde ho nechcem. Pokleknout kvuli kriminalnikovi muze jen cuckold. Aspon se tehdy ukazalo, kdo je co zac.

Adrian nesnáší vedra :slightly_smiling_face:

Já chápu, že jako fanda Ferrari to vidíš takhle, ale Newey se sám xkrat vyjádřil, že se stěhovat z UK nechce, kvůli své rodině. Nemyslím si, že by se tohle změnilo, takže když dostane velký balík peněz, možnost si hrát na projektech podle sebe a stěhování je minimální (vlastně jen pracovní), tak si myslím, že to pro něj dává větší smysl. Samozřejmě to neznamená, že do toho půjde, může se rozhodnout zůstat v RB nebo skončit v F1 úplně, nebo jak píšeš, jít do Ferrari

Že Adrian vidí svět aerodynymickým pohledem všichni víme.
Napadá mě otázka jak by Adrial namaloval ženu svých snů.
Třeba takhle?

Si tu před měsícem psal, jak je to konspirační teorie Adrian do AM. Omluvu od tebe nečekám, ale zase potvrzuje, že tu nejsi skrz F1, ale bliti svoji toxicity

2 Likes

Klidně bych mu nabídl 500mega, mít za sebou Araby :smiley:

To bolo v dobe, keď mal malé deti. Teraz je už iná. A prečo teda mal serióznu ponuku v 2022 a iba Marko alebo Horner ho celú noc prehovárali a sľubovali všetko čo ide?

Odpověděl sis sám, místo toho, aby odešel, tak zůstal :grinning:

Četl jsem nějakých 250mil

… a kto nechce?

Takže ještě můžou výše :smile:

Není otazka kdo nechce, ale kdo může Adrianovi nabidnou zázemí, projekty a prachy

tak v tomto si je myslim Ferrari a Aston skoro zarovno

No je potřeba aby to v RedBullu stále houstlo :slightly_smiling_face: Ale kdyby měl nakonec Alonso skončit v RedBullu, bylo by lepší kdyby to tam udrželo i Adriana :grin:

Hlupáci prolhaní už tu jedou zase svůj sen o Alonsovo dalším útěku z týmu.
Veselé Velikonoce.

Ty by ses mel omlouvat za tech asi 10 konspiraci, cos tady nasekal za minulej rok, sasku.

Díky za potvrzení mého příspěvku :slight_smile:

1 Like

to moze aj Elon Musk, ale nechce.