Autosport a AutoRacer sa zhodujú: Newey odstupuje, Aston Martin si vybral nového šéfa | Magazín F1 - F1online.sk

Tak Ferda se z toho pokusil udělat drama, ale jak píšeš to že tam bude na pozici šéfa jen dočasně bylo avizováno po jeho nástupu. Já už jsem tady psal proč si myslím, že to takto udělali a dali tu roli na Neweyho.

Ta výměna je akorát akcelerovaná což je podle mě v pořádku, ale nejdůležitější by bylo akcelerovat vývoj v Hondě. Nový šéf Astonu to sám o sobě nezmění co se děje v Sakuře.

2 lajkov

Este je tu Colin Kolles.

Zatím se veškerá má předpověď ohledně Astonu splnila do puntíku.
Dokonce i tu želvičku
turtle
jsem trefil už loni a dnes je populární v celém formulovém světě. :winking_face_with_tongue:

Moj zlatucky. Tebe uz nacisto drbe z tej Hondy,preto zaparas do kazdeho. Tvoj nazor ma nezaujima a kto je tu placko, vidi vacsina.

1 lajk

Aha, takže další co nemá koule, aby uznal, že se sekl, že těch bezkouláčů tady je

1 lajk

Zase si len potvrdil,ze ty mas len jednu gulku na hlave, aj to dutu. :face_with_tongue:

Tak mi dej článek, kde J. W. říká, že chce s Audi porazit Ferrari

1 lajk

Veškerá? A to která? Jen si tu vymýšlíš a třeba Alonso neměl už nikdy spolupracovat s Hondou protože si to psal a vlastně ani neměl být v F1 už asi deset let. Je to smutný ale momentálně tu vystupuješ jako zmatený Brouk Pytlík.

2 lajkov

2 lajkov

Jeho šéf Jonathan Wheatley pred štartom sezóny vyhlásil, že chce z Audi spraviť najúspešnejší tím všetkých čias a zatieniť tým aj Scuderiu.

Tu mas, ty lofas sprosty. Evidentne mas v gebuli mis-mas z Hondy a necitas clanky.

1 lajk

Hezky sis zase něco vymyslel a u toho ti ještě prdla pumpa :smiley:

Audi has crazy F1 goals but how can it possibly back them up? - GPFans.com hele ty šášulo, najdi mi v tom originále, kde zmiňuje Ferrari, no šup, čekáme

Nemas gule si priznat potupnu prehru, ze? Zbabelec.:face_with_tongue:

Není to tam co? ale tak hezky se ukazuje, jak jen lžeš a vymýšlíš si

V tomto clanku to je, ty ■■■■■■■■. Ze ty nevies citat po slovensky nie je moj problem. Pre takych ako ty je tam tlacidlo cestina, ale to by si nesmel mat v hlave ■■■■■■.

1 lajk

Máš klapky na očích, že nevidíš, kde se Aston, Alonso i Honda nachází?

No vidím kde se nachází Aston s Hondou, ale jen brouk pytlík muže napsat že Honda je silný motor :squinting_face_with_tongue: a snažit to nějakým nesmyslným zpusobem hodit na Neweyho. To tady od tebe čtu poslední dobu.

Ještě před sezonou jsi tu psal jak víš čeho je Newey schopný a uznaval ho, ted jen kopeš, protože si nepřeješ aby to bylo zase motorem, ale ono to motorem je. Japonci si totiž odskočili na soláry. :distorted_face:

2 lajkov

Sám Newey povedal, že ich šaši je 5. najlepšie, teda úplne priemerné a keď si odmyslíme nováčika Cadillac a stroskotaný obézny Williams, tak ich šasi je v spodnej polovici.

A ťažko povedať, či vôbec to 5. miesto je pravda, môže to byť aj 4. aj 7.

To, že je niečo extrémne neznamená, že to musí byť aj dobré alebo funkčné. Newey sa už párkrát vo svojej kariére takto popálil.

Toto som dlho nepočul, ale pobavilo a veľmi trefne opísalo svoj cieľ. :joy: :joy: :joy:

Game over, nezávislý sudca Jos rozhodol. Janko Groh opäť raz prehral a je odsúdený na hanbu (aj keď to je pre neho default stav).

Krásne si ho ponížil, dobrá práca. :+1:

2 lajkov