Automobilka Aston Martin sa topí v problémoch a predáva svoj podiel v pretekárskom tíme | Magazín F1 - F1online.sk

Ani pod vedením nových investorov sa automobilka Aston Martin nevyhrabala z problémov. Britský výrobca bojuje za vlastnú spásu dlhé roky a teraz sa na ňu chystajú aj americké clá. Malý výrobcovia budú mať s podobnými krokmi politikov vždy problémy a firma z Gaydonu teraz pristúpila k ďalšiemu rozhodnutiu v snahe pomôcť svojej neľahkej ekonomickej situácii.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192857/automobilka-aston-martin-sa-topi-v-problemoch-a-predava-svoj-podiel-v-pretekarskom-time

Kde kyseliny, tam pláč.

Newey se vraci.

1 Like

A pak kdo je v rozkladu :rofl:

Az nebudu plebs, tak bych si dokazal predstavit mit DBX pred barakem. :slight_smile:

Az na to ze tym si financne polepsil, ale to je detail.

1 Like

V čem si polepšil? Že Stroll musí šáhnout do vlastní kapsy a vyplatit Aston?
Ano koupil si část majetku, ale třeba si ukousnul příliš velké sousto jako kdysi Hesketh.

Stroll je inde nez Hesketh… Tu sa len medializuje presun financii

3 Likes

Přesun financí ze Strollové kapsy.

Skocils na spek autorovi nadpisu, ale nejsi sam, aspon ses poucil ze mas cist i clanky :metal:

1 Like

necudoval by som sa, keby tu cast tímu prebrala honda…

a od aston martinu moze byt chyba to predat - predsalen s neweym v time mozu prist vysledky, a spojenie s pretekarskym timom by pomohlo nabrat znacke AM na popularite…

Nemyslim ze Honda ma vetsi ambice, ale realita je, ze veci se meni, hodne se muze zmenit behem dne, staci par hodin a vsechno je jinak.

Tady zas někdo čte jen nadpisy🙄

4 Likes

Už mu vezou novou lodičku :grinning:

2 Likes

Stroll je rozumny, kupuje akcie ktore su lacne a tak sa pomaly stane vacsinovym vlastnikom, staci ak bude mat 51 akcii a potom ked akcie vystrelia bude zase o par miliard bohatsi!

Realne, co moze automobilka aston martin ponuknut motorizmu?

Knowhow z motorsportovych serii

koli tomu by mali investori kupovat akcie AM?

Robil som si srandu

Kvůli čemu kupuješ akcie?