Auto nebolo o nič lepšie ako vlani, posťažoval sa Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

V garáži Mercedesu vládol pred začiatkom sezóny 2023 mierny optimizmus. Tím z Brackley a Brixworthu sa totiž nádejal, že monopost W14 bude oproti predošlému o triedu lepší. Napokon však „strieborné šípy“ pokračovali tam, kde v roku 2022 skončili.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137404/auto-nebolo-o-nic-lepsie-ako-vlani-postazoval-sa-hamilton

Nejde napsat nic jineho nez ze Hamilton je proste borec a to nejsem vylozene jeho fanousek, viz jeho predstavy o diverzite, kdeze nejakej Verstappen a kviceni :yawning_face:

Jsem rad ze jsi konecne prozrel a ocenil jsi Hamiltonuv prinos k rovnosti transgender komunity i homosexualni mensiny s heterosexualni vetsinou, jeho snahu o pozitivni diskriminaci ve prospech zen a lidi cerne barvy pleti, kterym se po staleti nedostavalo stejnych prilezitosti.

Je to vlastne jedina vec ktere si na neho cenim a jsem rad ze to tak nyni mas i ty. :rainbow_flag::transgender_flag:

Hame, opravdu, nestěžuj si tolik.

Ten článek vychází ze článku, který tu už byl. :smiley:
Akorát to je napsané lehce jinak. :smiley:

1 Like

No, v principe sa stazuje na auto, ktore skoncilo na 2.mieste.
Je to vdaka poklopu v Las Vegas ale na kanalizaciu sa historia pytat nebude.
Co by dal zvysok rostu za to, mat tretie najlepsie auto …

1 Like

Je to minimalne sesrinasobny mistr sveta, takze stezovat si asi musi. Alonso si taky nebral servitky a Max ten si stezuje furt a to sedi v nej aute.

Celou dobu co Mergl dominoval říkal že je lepší když si vítězství vybojuje než dominance, teď může bojovat ale místo toho furt jenom fňuká a musí ho furt utěšovat Wolf aby vůbec dojel závod. A tohohle šaška někdo bere lepšího než Schumi co přišel do Ferrari v rozkladu a dokázal ho postavit na nohy (ne sám samozřejmě), zatímco chudák Lulu má 2 roky co není nejlepší a furt jenom brečí

Je to presne jak pises. Na sezonu 2021 by mel vzpominat jako na neskutecnou vyzvu, alespon podle toho co furt vyklada.

Max ten hned rekne ze si tuhle sezonu uzil. To je ten rozdil.

Max rekne, nemam komu co dokazovat, ale je mi jedno kdo prijde do teamu.

Hamilton rekne, mam rad vyzvy, ale hlavne mi v teamu nechte Walterriho a dejte mi dominantni auto. Jeho managers skemraj u RB aby ho vzali, ale on vyklada jak by s RB nikdy vyhrat nechtel.

Nikdy nesedel v aute ktere by nemelo na vitezstvi a ktery pripravili druzi, ale je to strasnej bojovnik a rad buduje team.

Stejne jako s Wolfem. Ti dva se nasli. Vyklada neco o fair play, ale pak prohlasi ze tu neni od toho aby hral fer, ale aby jeho team vyhral.

2 Likes

Mer by si mal Sira strazit ako oko v hlave. LEN ON moze ukazat tej mnohotisicovej bande hlupakov v tovarni ten spravny smer. Preto si ho tam Toto tak drzi, lebo vie, ze dnom, kedy Sir opusti Mercedes sa premeni jeho 33 percent akcii na obycajne bezcenne zdrapy papiera. :stuck_out_tongue_winking_eye:

:rofl::joy::rofl:
Take male cierne zlato je tento borec pre tim. Vsetko sa meni podla jeho priania, aj farba tradicneho monopostu,len aby nevznikol ani naznak rasizmu.