nepodstatna vec? upraviť schedule program F1? najpodstatnejšie je práve toto toxické forum, kde každý je konštruktér F1 a FIA riaditel.. tak si to myslel?
lebo ja nerozumiem..
Myslím, že zas tak třaskavé vyjádření to nebylo. A vážit pred každým rozhovorem slova, jen aby to bylo ze všech úhlů pohledu korektní a nikoho to netlačilo do vyhraněnných pozic, nejde.
Máš tu zase vyjádření o tom, že právě teď koukáme konečně na závodění a ne jen na kroužení kolem dokola.
To “samo se to stalo”, bych nepodceňoval. Vím co dokáže moje přihlouplé auto, které se mě, pokud nevypnu, vedení v pruzích, pokouší zabít, snad každý den. ![]()
Co dokáže bezpochyby mnohem sofistikovanější systém v F1, je pravděpodobně mimo chápání člověka. Údajně jsme již ve světě, kde určitým vědomím činnostech, již žádný člověk nerozumí a tudíž je nedokáže řídit a kontrolovat.
Mám pocit, nechci se hádat, že pár let zpět měl Boing systém, který ve specifické situaci, vadný senzor, dokázal poměrně spolehlivě zabít všechny v letadle.
Ale jak píšeš, F1 zatím jede.
A údajně zájem roste a na staromilce, tak nějak …… Bílej tesák. ![]()
Ten výrok je především výraz nespokojenosti se stavem. A nebyl podle mě primárně určen fanouškům, protože my závodění opravdu nerozumíme, ale těm nahoře. Totům a ostatním.
Tak se dohodneme na tom, že on to tak nemyslel, jo
? To jsem ochotná vzít.
To víš že to tak nemyslel. ![]()
![]()
no neviem. ano aj nie. bublina spasla a ked ludia rozmyslaju penazenkou tak hned IQ kazdemu trocha stupne.
traktor smrad do miest podla mna nepatri. Je toho moc. hyundai /kia dizle su defacto cancer spreader. Europske dizle boli o nieco kvailtnejsie, ale s vekom to ide dolu vodou vzdy. Akonahle nie su donuteny stratoui zaruky ludia sa ■■■■■■■ na udrzbu.
specialne v EU sa ukazalo, ze pouzivanie EV ciastocne odlahcilo dopady vojen v ukrajine a Irane. Je mi jasne ze v mnohych pripadoch sa elektrina vyraba spalovanim fosilnych paliv, ale zatial co na vyrobu nafty benzinu ci leteckeho benzinu potrebujes specificku ropu pri EV je to jednoduchsie. Rovnako jednoduchsi je transport elektriny, teda v ramci rozvinutej infrastruktury.