Audi volí minimalizmus: Takto bude vyzerať jeho lakovanie v roku 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 21:17

Dlho očakávaný príchod Audi do Formuly 1 je už takmer tu. O pár týždňov čaká Sauber veľký rebranding, keď sa tradičná švajčiarska stajňa nielen z hľadiska vlastníctva, ale aj vizuálne oblečie do farieb nemeckej automobilky. Fanúšikovia sa už v stredu večer dočkali prvej ochutnávky toho, ako to celé bude vyzerať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220024/audi-voli-minimalizmus-takto-bude-vyzerat-jeho-lakovanie-v-roku-2026

Si dělají prdel. Ta je taky napůl.

1 Like

To sa nám tam budú miešať tmavé farby na konci roštu

Jedno z nejhorších livery, které jsem v poslední době viděl. Audi?? :-1:

1 Like

Tohle video je pecka. :+1:
Konečně jsem se něco dozvěděl k 2026.

1 Like

Au, nie je to nejaký hoax, vyzerá to strašne :upside_down_face:

Nerozuměl jsem ani slovo, ale pochopil jsem, že přísavný efekt bude dál velice výrazným prvkem aerodynamiky. :-1:

Tohle je jen takovy hola hola jsme tady, v tovarnich barvach, zadny definitivni reseni podle me.

Ale v podstate se mi to libi, original nejak slusne doplnit sponzory, zadne prehnane kreace, preplacane necitelne, evokuje mi to audi quattro rally

Tak s logami sponzorov to bude vyzerať inak, ale hej, pripomína mi to staré Virgin a Marussia livery. Proste farby áut, ktoré končili posledné…

To nevím, vždyť i logo Audi bez jednoho kruhu vypadá jako reklama na paraolympiádu.

biela namiesto sivej by bola lepsia ale nevadi mi to, lepsie ako stake

hmm.

vacsinou su prave rendery s farebnymi svetlami a dymom tym zaujmavejsim oproti lakovaniu, ak nie je uplne zaujmave, ale tu je to divne uz od navrhu.

spredu sa to bude mylit s mercedesom, zboku s haasom, este uvidime co cadilac.

a to sa mi cervene doplnky sakra pacia… tak uvidime, kam to posunu do zaciatku sezony. nazivo to po miernych upravach moze byt fajn.

ohlasit suboj o titul do 2030, to je uz taka povinna jazda. cadilac to ohlasi do 2029 a alpine uz buduci rok, tak neviem.

Zamna popi*i , moc sa mi to lakovanie pozdava.

1 Like

P.Kubala - Odvážne slová pre tím, ktorý rovnako ako Cadillac ešte na trati neprešiel ani jedno jediné kolo.
Nechapem ako môzte toto napisat. Ten team vstupil do F1 v roku 1993, prve mimochodom jedno z najkrajsich aut v historii F1 sa volalo Sauber C12.
Ten team (meni sa len vlastnik a nazov) odjazdil kola v 32 sezonach …

1 Like

Presne tak, je to pekne lakovanie - treba si pozriet video a rozmyslat.
Auto bude vypadat inak ako tato maketa, pribudnu sponzori atd…

Mě se to líbí. V jednoduchosti je krása.

Ono je to tim ze paint space gray se nehodi kombinovat s barvama, jedine s cernou, s jinou to bude vzdycky vypadat lacine natoz s reflexni cervenou.

Nebude. Ale to nevadí reálne iba okraje budú mať jemný GE a zbytok a stred bude plochý

1 Like

3 Likes

Skvele - pozitivne je ze nove auta su mensie.
Dufam ze tento trend bude pokracovat.

1 Like